VodafoneNet nasıldır

Ben şu an TürkTelekom kullanmaktayım ve hiç memnun değilim, bu ayın sonunda da taahhütüm bitiyor ve VodafoneNet'e geçmeyi düşünüyorum. Bir komşumuz kullanmakta ve gayet memnun. Siz ne düşünüyorsunuz, önerilerinizi bekliyorum.
kanka türktelekom kullanıp memnın olanı görmedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sebebi ne? Komşum öneriyor sen neden ısrarla türk telekomu savunuyorsun fanboyluk yapmaya gerek yok.

Hiç bir sebep sunmadın ondan diyorum.
adam türk telekom fanlığı yapmamış sadece vodofone net alma demiş kanka
belki bi bildiği var

Sebebi ne? Komşum öneriyor sen neden ısrarla türk telekomu savunuyorsun fanboyluk yapmaya gerek yok.

Hiç bir sebep sunmadın ondan diyorum.
daha önce bu durumu çok kez tartıştım artık yoruldum sınırları zorlamayın lütfen.
youtube'a vodafone evde internet yazın bakalım kaç tane şikayet videosu çıkıyor.

daha önce bu durumu çok kez tartıştım artık yoruldum sınırları zorlamayın lütfen.
youtube'a vodafone evde internet yazın bakalım kaç tane şikayet videosu çıkıyor.
TürkTelekom'u bizzat deneyerek berbat ötesi olduğunun farkındayım zaten savunup durmayın.

TürkTelekom'u bizzat deneyerek berbat ötesi olduğunun farkındayım zaten savunup durmayın.
bi youtube'a vodafone evde internet yaz bak birsürü şikayet videosu çıkıyor. vodafone yerine türk telekom yaz sadece 1 tane var o da aşağılarda bi adamın yaşadığı nakil sorunu.
ben burada fanboyluk yapmıyorum türknet yapa deneyimlemiş olsam onu savunurdum. ben de komşuma göre tercih yapacak olsaydım ben de vodafone alırdım o zaman. sana kalitesiz internetinle mutsuzluklar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,368
Üyeler
186,877
Son üye
comealittlecloser
Geri