- Konu Sahibi Konu Sahibi
itopya 18:00itopya mı
itopya 18:00itopya mı
Hepsi yayınlansın da akşam bi değerlendirme yapayım.Onun hakkında bir bilgim yok ama 11.11 özel bende bu tarz bir sistem bekliyorum
Değerlendirme yaparken sistemler uçmuş oluyor. Adam cüzdanından kredi kartini cikartana kadar satılıyor sistemler.Hepsi yayınlansın da akşam bi değerlendirme yapayım.
Hadi ya. Öyle bir sistem çıkarırlar mı ciddenDeğerlendirme yaparken sistemler uçmuş oluyor. Adam cüzdanından kredi kartini cikartana kadar satılıyor sistemler.
VOK friday serisi her zaman çok iyi fiyat performans ürünüydü. Hele geçtiğimiz sene çıkardığı müthiş bir sistemdi yılın en iyi sistemiydi.Hadi ya. Öyle bir sistem çıkarırlar mı cidden
Bugün pazartesi ama?VOK friday serisi her zaman çok iyi fiyat performans ürünüydü. Hele geçtiğimiz sene çıkardığı müthiş bir sistemdi yılın en iyi sistemiydi.
Normalde hep cuma günü gelirdi. Bu sene 11.11 denk getirmişler ilk defa. Bugün vatan bilgisayar piyasayı silip süpürdü bunlar da şimdi aşık atmak zorunda.Bugün pazartesi ama?
Evet c4 gibi kasalarla piyasayı silip süpürdü vatanNormalde hep cuma günü gelirdi. Bu sene 11.11 denk getirmişler ilk defa. Bugün vatan bilgisayar piyasayı silip süpürdü bunlar da şimdi aşık atmak zorunda.
Ben 4070 super veya 4070ti super bekliyorumBi giriş seviye bi orta seviye çıkarsa da herkes nasiplense keşke
Bekleyelim bakalımBen 4070 super veya 4070ti super bekliyorum