Hahahahahaha hayırlısı olsun evet @macelian hadı bakalımGaming gen'e alalım seni, vok'ta tırt çıktı
BU SENE TÜM FİRMALAR 0 ÇEKTİ.Benim için hayal kırıklığı oldu
büyüksün pc hocası vallaHahahahahaha hayırlısı olsun evet @macelian hadı bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:
BU SENE TÜM FİRMALAR 0 ÇEKTİ.
Taner babaaaabüyüksün pc hocası valla
Vatanın bugünkü kasaları fena değildiHahahahahaha hayırlısı olsun evet @macelian hadı bakalım
BU SENE TÜM FİRMALAR 0 ÇEKTİ.
Kral nasıl sistem çıkardıysa diğerleri yanına bile yaklaşamıyor, gerçi bizim bütçe biraz fazlaydı çıkan sistemlerin çoğu o yüzden tatmin etmedi.Taner babaaaa
Bro fena değil ama adamlar c4 gibi kasa koyuyorlarVatanın bugünkü kasaları fena değildi
çevre birimi olarak çok güzel indirimler oldu bu kasım
Kasım ayı uzun bu tip sistemler alınmazsa firmalar fiyat kırpacaktır diye düşünüyorum. Geçen yıl hazır sistemlere olan talep daha fazlaydı bu yıl çok daha az fiyat indirirler 5xxx serisi gelecek. 29 Kasım dahil sistemler gelmeye devam eder asıl 29 kasımda bir şey yapmaları lazım. Geçen yıl 29 kasımda hiçbir şey yoktu
Aynen öyle bu bütçe de herkes çıkarmaz f/pKral nasıl sistem çıkardıysa diğerleri yanına bile yaklaşamıyor, gerçi bizim bütçe biraz fazlaydı çıkan sistemlerin çoğu o yüzden tatmin etmedi.
Hem F/P hem K/P sistem.Bro fena değil ama adamlar c4 gibi kasa koyuyorlar
Aynen öyle bu bütçe de herkes çıkarmaz f/p
vatanın kasa tercihlerini ben de anlamadım o konuda haklısın 5600xli kasaya corsair 3000 koymuşlar üst segmentlerdekiler ise pekte iyi değildi garipti.Bro fena değil ama adamlar c4 gibi kasa koyuyorlar
Kalan arkadaşlara başarılar diliyorum bence çoğu kişi bugün istedikleri sistemleri alabildi iyi bir gün oldu.Bro fena değil ama adamlar c4 gibi kasa koyuyorlar
Aynen öyle bu bütçe de herkes çıkarmaz f/p
Hem F/P hem K/P sistem.
Pc hocası sisteminin satışlarını arttıran bir videoydu teşekkürler volkan oyun kuvvetleriKalan arkadaşlara başarılar diliyorum bence çoğu kişi bugün istedikleri sistemleri alabildi iyi bir gün oldu.