Neler Yeni

Vozol zararlı mıdır?

Sir Cem T-oker

80+ Gold
.dddddddddd
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aga bizim arkadaşın yaş'ı 14 içiyor gram bişey olmuyor 3 - 4 yılldır kullanıyor vozol'u?
İyi içmeye devam etsin. Nasıl olsa bir şey olmuyormuş !? Madem cevabı biliyon niye soruyon… boş konu

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Bugün aldım. Normalde günde 1 paket sigara içen bir bağımlıyım, kullanmaya başladığım andan beri sigara içmedim yani birkaç saattir. Bunu satın almamın tek sebebi sigarayı bırakmak, ben bu ürünü sigarayı bırakmada yardımcı bir ürün olarak görüyorum, daha önce çok kez sigarayı bırakmayı denedim ama başarılı olamadım, şimdi bununla belki bırakabilirim, evet içerisinde nikotin var ama sigara içenler bilir ki sigara sadece nikotin bağımlılığı değildir, elinde alışır ağzında alışır ve hep bir boşluk oluşur, eğer bu cihaz ile o boşluğu doldurabilirsem kurtulmuş olucam. 1 ay gibi bir kullanım süresi var, Allahın izniyle 1 ay içinde hem sigarayı hem bu ürünü bırakmak istiyorum. Eğer bir bağımlılığın yoksa ve sadece keyif için içmek istiyorsan sakın deneme, çünkü bünyen nikotine alışırsa bunun devamında sigaraya da başlarsın ve kendine yazık edersin. Benim yaptığım gibi... İyi forumlar.

-CrawL

80+ Gold
zararsız ben preworkout niyetine idmana giderken içiyorum idmanda nefesimi açıyor ferah ferah

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Merhaba gençler benim yaşım 14-16 arası vozol kullanmak zararlı mı bu yaş'ta yada puf?
Bunların ne olduğu belli değil.
Tüketme dostum açıkçası çok sağlıklı bir şeye benzemiyor.
Yaşa da bakmıyor yediden yetmişe herkese aynı etkiyi verir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,766
Üyeler
165,230
Son üye
KYSAKU
Top Bottom