Wemod the last of us I çalışmıyor

kskral00

80+
Reaksiyon skoru
8
arkadaşlar merhaba Wemod uygulamasın da the last of us I çalışmıyor böyle bir hata veriyor ?
Ekran görüntüsü 2025-10-01 174053.webp

Son düzenleme:
hocam seçiyorum olmuyor oyun orjinal steam dan aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

uygulamada mı bir proplem var acaba

güvenlik duvarı açık o engel olurmu ?

Dostum last of usta neden wemood hilesi gereği duydun merak ettim.
Oyunda zaten ekstralar bölümünde istersen sınırsız mermi silah her türlü konuda yardımcı oluyor 2 oyundada bu özellikler mevcut

steamden oynamıyorsan wemod gereksiz epicden oynuyorsan zaten achievements yok hele crack oynayip wemodla oynuyorsan yorumsuz :kekw:

Oyunda zaten ekstralar bölümünde istersen sınırsız mermi silah her türlü konuda yardımcı oluyor 2 oyundada bu özellikler mevcut
stemdan yeni aldım oyunu

ekstralar biliyorum başka şeyler deniyecem

steamden oynamıyorsan wemod gereksiz epicden oynuyorsan zaten achievements yok hele crack oynayip wemodla oynuyorsan yorumsuz :kekw:
stemdan oynuyorum

stemdan yeni aldım oyunu

ekstralar biliyorum başka şeyler deniyecem

stemdan oynuyorum

anladım daha önce bende wemod kullnıyordum. Resident evil Silent hill oyunlarında vs ama anladımki bütün zevki gidiyor. en ufak şey etkiliyor tadı tuzu kalmıyor zaten oyunlar genelde oyun bitiminde çoğu şeyi sana veriyor. Sonra baştan oynadım hiç ellemeden. Dahada güzel oldu.

Ama modlama kısmını severim farklı görünümler vs.
Silent hill f oynuyorum saçı uzun gotik yaptım ama kaln zorluk kısmına dokunmadım. Bence bunu bir düşün 😉

1759331452643.webp

Oyunu kendin açıp sonra ayar yapabilirsin sanırım.

Cracde başarımları var ama local de.
Oyunu sonradan alıp başarımları geçirebilirsin.

Oyunu ekleyebiliyorsun.

anladım daha önce bende wemod kullnıyordum. Resident evil Silent hill oyunlarında vs ama anladımki bütün zevki gidiyor. en ufak şey etkiliyor tadı tuzu kalmıyor zaten oyunlar genelde oyun bitiminde çoğu şeyi sana veriyor. Sonra baştan oynadım hiç ellemeden. Dahada güzel oldu.

Ama modlama kısmını severim farklı görünümler vs.
Silent hill f oynuyorum saçı uzun gotik yaptım ama kaln zorluk kısmına dokunmadım. Bence bunu bir düşün 😉

Alıntıyı görüntüle
müdür ben ne diyorum sen ne diyorsun ya :)) :) :)

Bu wemodu Allah yok etsin. Sakin indirip merak etmeyin arkadaslar. Wemodu ogrendigimden beri duzgun oyun oynayamaz hale geldim. Her oyunda açasım geliyor :D

Bu wemodu Allah yok etsin. Sakin indirip merak etmeyin arkadaslar. Wemodu ogrendigimden beri duzgun oyun oynayamaz hale geldim. Her oyunda açasım geliyor :D
Wemod genelde Flingin eğitmenini kullnıyor Fling Trainer yazarsanız çıkar zaten özel olarak wemod'a gerek yok. Birkaç yıl önce chrome tabanlı birtane daha var wemod gibi fiyatıda uygundu para verip almıştım ne oynamıştım bilmiyorum harbiden zordu.
Neyse ama dediğin gibi bir süre sonra artık bağımlılık yapıyor sınırsız envanter silah vs bütün bonuslar açılıyor.

Çok nadiren gerekli bence. Mesela Resident evil Zero var orada kasa yada çanta yok kasa yerine Billy diye biri var envanterde yerde yok birşeyi almak için haritada aynı yeri 20-30 kere dolanıp eşya bırakıp alıyorsunuz. Mermi boşa yer kaplıyor oradaki saçmalığık için kullnılabilir sınırsız mermi misal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,138
Üyeler
183,067
Son üye
Cenko
Geri