lia shine
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,044
Anakarta gömülü olunca tekrar çıkaramıyor muyumZaten öyle anakarta gömülü

Anakarta gömülü olunca tekrar çıkaramıyor muyumZaten öyle anakarta gömülü
aldım eyv knka 5 TL bişey değil kalsın kenardaYapıştırın dursun
WİNDOWS 10 PRO 32/64 BİT 1 PC LİCANCE : Amazon.com.tr: Bilgisayar
WİNDOWS 10 PRO 32/64 BİT 1 PC LİCANCE : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Windows etkinleştirme yaz arama kısmına kodu değiştir de girHocam forumun en yüksek kitleye erişmiş konularındaki win 10 etkinleştirme yaptıysak bu kodu nasıl aktif edebiliriz format atmadan
Kod nereye gelcekWindows arama kısmına ürün etkinleştirme yaz oraya gireceksin
Kullanılmazsa patlıyor hocam. Alıp kenarda tutmak mantıklı değilAnakart'a gömülen key nasıl patlıyor anlatsana az.
Ama orda cmd ile yapmıştık bir kaç şeye bağlanmayı o hala duruyor olucak mi acaba etkinlestirdigimiz ?Windows etkinleştirme yaz arama kısmına kodu değiştir de gir
Kürşat abi alıcamda 2-3 ay sonra bile kullanabilir miyim yoksa süresi varmıYapıştırın dursun
WİNDOWS 10 PRO 32/64 BİT 1 PC LİCANCE : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Mail adresine veya Amazon/Hesabım/ mesajlar i takıp edebilirsinKod nereye gelcek
KullanabilirsinKürşat abi alıcamda 2-3 ay sonra bile kullanabilir miyim yoksa süresi varmı
Sen yap olursa Zaten aktif oldu derAma orda cmd ile yapmıştık bir kaç şeye bağlanmayı o hala duruyor olucak mi acaba etkinlestirdigimiz ?
Kenarda durmuyor hocam, max 2 aya kullanılmaz bu kodlarkenarda dursun diye aldım ilerde sıfırlarız falan diye
Nereden biliyorsunKenarda durmuyor hocam, max 2 aya kullanılmaz bu kodlar
Aldım eyw 5 tl bişey değilYapıştırın dursun
ilk alışım değil 9 aydır memnunumKenarda durmuyor hocam, max 2 aya kullanılmaz bu kodlar
Peki adrese ne gelcek paketmkMail adresine veya Amazon/Hesabım/ mesajlar i takıp edebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kullanabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sen yap olursa Zaten aktif oldu der