Jaja50 80+ Silver Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 4,274 21 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #27 NihatKemal yazmış: geçme Devamı için tıklayın... Hocam çoktan geçtim ve memnun kaldım. Geçme demenin sebebi nedir ? Öğrenmek için soruyorum.
NihatKemal yazmış: geçme Devamı için tıklayın... Hocam çoktan geçtim ve memnun kaldım. Geçme demenin sebebi nedir ? Öğrenmek için soruyorum.
Zırto 80+ Bronze Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1,912 21 Ocak 2021 #28 Şizofren yazmış: Hocam çoktan geçtim ve memnun kaldım. Geçme demenin sebebi nedir ? Öğrenmek için soruyorum. Devamı için tıklayın... win 7 den win 10 a geçenler genelde deli oluyor sürekli mavi ekran hatası yiyorlar win 7 de yemiyorlar
Şizofren yazmış: Hocam çoktan geçtim ve memnun kaldım. Geçme demenin sebebi nedir ? Öğrenmek için soruyorum. Devamı için tıklayın... win 7 den win 10 a geçenler genelde deli oluyor sürekli mavi ekran hatası yiyorlar win 7 de yemiyorlar
Jaja50 80+ Silver Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 4,274 21 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #29 NihatKemal yazmış: win 7 den win 10 a geçenler genelde deli oluyor sürekli mavi ekran hatası yiyorlar win 7 de yemiyorlar Devamı için tıklayın... Ben öyle bir sorun yaşamadım fakat yaşayan vardır, doğrudur. 2 Gb ram varken ben de deli oluyordum.
NihatKemal yazmış: win 7 den win 10 a geçenler genelde deli oluyor sürekli mavi ekran hatası yiyorlar win 7 de yemiyorlar Devamı için tıklayın... Ben öyle bir sorun yaşamadım fakat yaşayan vardır, doğrudur. 2 Gb ram varken ben de deli oluyordum.