Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥🔥Windows 10 Pro 9,00 TL

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
KMSin bir zararını görmesem söylemem zaten :D Okulda kullandığım bilgisayarı banladılar KMS olduğu için. Bilgi işlemin bana söyklediği şey Botnet gibi davrandığıydı
Botnet olma gibi bir durum yok. KMS işlemi sunuculara düzenli olarak bağlanmayı gerektiren bir işlem. Okul bilgisayarında yönetimden izinsiz bir şekilde etkinleştirme yaparsanız veri akış trafiğinde fazladan gönderilen paketleri fark ederler. Haliyle yasaklarlar ve kaldırmanızı isterler.

Konuda işlemin tüm detayları yazıyor. KMS serverlerine bağlanıldığını belirtmişim zaten. KMS'nin olayı bu. Bağlandığımız sunucunun tersine mühendislikle yazılmış olduğu da belirtili konuda. Tüm sorularınız cevapları konumda var. Konu içinde referansını verdiğim konumda tüm etkinleştirme yöntemlerini de anlattım. KMSpico ile alakası yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alihan Uyar
Ben bundan 2 tane aldım. 2 si de aynı şifre geldi. Bu normal mii

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Sonra verilerin gider ruhun bile duymaz. Hele anakarta bulaşırsa g.o
Böyle bir durum yok. Anakarta falan da bulaşamaz. Format sonrası silinir direkt. İşlemin detayları için:

MAK key olabilir, çalışıyorsa bir problem yok.

Dwen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
erkan çobanoğlu
Bende şimdi aldım daha kullanmadım inşallah sorunsuz geçer.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alihan Uyar
Böyle bir durum yok. Anakarta falan da bulaşamaz. Format sonrası silinir direkt. İşlemin detayları için:

MAK key olabilir, çalışıyorsa bir problem yok.
Boş boşuna para vermiş gibi oluyorum ama

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,686
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
KEY almayın alan bir kişi varsa hepiniz onu kullanın çünkü herkese aynı keyi veriyorlar bu adamlar. Keyler tekrar tekrar kullanılabiliyor
Eger forumu full okusaydın dediğim mesajı da görürdün :/ hatta bende key var isteyene veririm belki aynı keydir :D

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
KEY almayın alan bir kişi varsa hepiniz onu kullanın çünkü herkese aynı keyi veriyorlar bu adamlar. Keyler tekrar tekrar kullanılabiliyor

Eger forumu full okusaydın dediğim mesajı da görürdün :/ hatta bende key var isteyene veririm belki aynı keydir :D
beyler ben site açtım keyleri bedava alsam 3 TL'ye versem uy

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,686
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
beyler ben site açtım keyleri bedava alsam 3 TL'ye versem uy
Hocam aldığınız keyi googleda arayın belki çıkma ihtimali bile var. Ben bi rus redditi gibi bir yerde alın kullanın key diye paylaşıldığını gördüm.

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
beyler biri key koysunda heres faydalansın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam aldığınız keyi googleda arayın belki çıkma ihtimali bile var. Ben bi rus redditi gibi bir yerde alın kullanın key diye paylaşıldığını gördüm.
hocam almadım ben almam da beleşçiyiz biz

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Ömer Aslan
Ben 20₺ ye haziran 2020 de almıştım anakarta gömülenden hiç bir sorun olmadı hatta win11e bile yükselttim. Ama aldığım yer başka forumdu güvenilir biriydi. Sonra gider diyenlere inanmayın ss bile atabilirim isterseniz

Top Bottom