ömer123nak
80+
- Reaksiyon skoru
- 41
merhabalar suan wındows 10 pro kullanıyorum ancak sureklı wwındows 11 e gecın yazısı cıkıyor gecmelımıyım
nıyeSakın
Ben geçtim ve performans kaybı yaşadım. Örnek rust oynarken arkada google açınca ramler %100 kullanıma ulaşıp bilgisayar donuyordu kaç kere. Şuanda boştayken bile 5gb ram kullanıyor
Windows 11 de evet iyileştirme me var ama performans konusumds performans düşüşü yaşarsınız o yüzden demiştir sakın diye acale etmeyin geçmek için daha erken yeni yeni hataları düzelmeye başladı
eyw hocamWindows 11 de evet iyileştirme me var ama performans konusumds performans düşüşü yaşarsınız o yüzden demiştir sakın diye acale etmeyin geçmek için daha erken yeni yeni hataları düzelmeye başladı
tmm dır hocamWindows 11 de evet iyileştirme me var ama performans konusumds performans düşüşü yaşarsınız o yüzden demiştir sakın diye acale etmeyin geçmek için daha erken yeni yeni hataları düzelmeye başladı
Evet bunun çözmenin yolları var ama mesela sanal makine bakıyorum Kali Linux kullanıyorum wimdows 11 optimize ettim gelişmiş gereksiz hizmetleri ve uygulama ları kaldırdım belek kullunımı sanal makine de 1 GB düştü ama çok uğraştırıyor optimize etmesideBen geçtim ve performans kaybı yaşadım. Örnek rust oynarken arkada google açınca ramler %100 kullanıma ulaşıp bilgisayar donuyordu kaç kere. Şuanda boştayken bile 5gb ram kullanıyor
Ayn kral katılıyorumBen win 10 kullanıyorum hocam ama bence bazı özellikler ve arayüzler dışında aynı
Bence öyle yani, çok fazla düşünce varAyn kral katılıyorum
Temizlik yaparsan 2gblara kadar düşüyor.Şuanda boştayken bile 5gb ram kullanıyor