Sanal makineye ISO ındırdım kurdum çok güzel çalışıyor baya güzel olmuş .Windows'a laf atan Linux kullanıcısı olmazsa olmaz. Tam oldu hepimiz rahat yatabiliriz bu akşam.
Windows 11 çıkacak bu arada. Fakat ISO falan indirmeyin onları boş verin şimdi.
nefret ediyorum Win1o'danWindows 10 artık bitsin. Windows 7 nin desteği bitmese onu kullanırdım
Arch daha güzel bence. Aur falan var mükemmel şeyler.O proje iptal oldu. Tabanı oluştururken hata oldu. İptal o proje
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen en iyisi debian
Ceo değişimi mevzusu var BABAYİĞİT.Hani Windows 10 son idi ?
bencede giydirme bu ama technopat videosunu çekmiş fan madede olsa.
O yüzden dünyanın en çok kullanılan işletim sistemi.Dünyanın en kötü işletim sistemi. En rezil durumdaki sistem. Her güncellemesi rezil ediyorlar
Windows 7 bana gere yetersiz. Windows 10 ile w7 arasındaki farka bak istersen dağ kadar fark var gereksiz değil bence.Zaten yeni çıkan işletim sistemleri daha fazla donanım satmak için Win7 den sonrası gereksiz bence.
Hayatında hiç Vista kullanmadın herhalde.Dünyanın en kötü işletim sistemi. En rezil durumdaki sistem. Her güncellemesi rezil ediyorlar
Ne gibi farklar var hocam söyler misiniz?O yüzden dünyanın en çok kullanılan işletim sistemi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Windows 7 bana gere yetersiz. Windows 10 ile w7 arasındaki farka bak istersen dağ kadar fark var gereksiz değil bence.
Pratikte bir çok fark var.Ne gibi farklar var hocam söyler misiniz?
Ayrıca bu Windows'un bu tweetine gelirsek Windows her 6 ayda bir Windows 10'a büyük güncelleme gelir. Tahminimce ondan bahsediyor.Daha geliştirici sürümünde olan bir sürümden bahsediyoruz yani aşırı büyük değişiklikler bekleyemeyiz Windows 8in ilk hallerine bakarsanız win7 den farkı bile yok dersiniz sahte olduğunu düşünmüyorum çünkü iso sızdığı gün bu sadece başlangıç diye tweet attı windows