Windows 11 USB formatı hakkında yardım.

ttdrp

80+
Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar merhaba aklıma takılan ve merak ettiğim bir husus var. Windows 11 USB üzerinden format atıyorum. Güncellemeler tamamlandıktan sonra gizlilik ayarlarını seçtiğimiz bir ekran var. Burada konum, tanımlama verileri vs. açık katapabiliyoruz. Orada en altta bazı formatlarda "Özel deneyimler" seçeneği var bazı formatlarda "Kişisel teklifler" bu neye göre değişiyor. Format sırasında internetin gidip gelmesiyle alakalı olabileceği söylenmiş internet giderse usbye yerleşik eski metin vb olabilir denmiş. Sizce hangisi orijinal ve yeni metin. Copilota sorduğumda Kişisel tekliflerin daha yeni bir metin olabileceğini söyledi. Böyle bir duruma rastlayan var mıdır acaba?

böyle bir durum yok ki rastlayalım

Windows format sırasındaki gizlilik ekranına bögle bir özellik koymuş ama biri güncel biri değil. Hangi ifade yenisi onu öğrenmek istiyorum
hepsini kapat geç. telemetri zaten geneli

Evet biliyorum hocam ama farklı seçenekler çıkınca işkillendim açıkçası. Sanırım format sırasında bağlantı giderse değişik oluyor ama hangisi güncel hangisi eski bilemedim
valla ben rastlamadığım için ben de bilmiyorum. önemli bir şey değildir herhalde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,479
Üyeler
183,437
Son üye
romulo
Geri