Neler Yeni

Windows güncelleme sonrası tonla sorun

gatenhell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hell
Selamlar,
En son yaptığım windows güncellemesi sonrası bilgisayarım aşırı saçma davranmaya başladı, Alt+TAB atarken oyundayken mesela defalarca siyah ekran olup geri geliyor falan. Valorant renkleri bozuldu güncelleme sonrası. HDR kapatmak zorunda kaldım. Oyunu HDR açınca renkler koyulaşıyor. Güncellemeden sonra oldu bu nasıl düzeltebilirim ? Alt+TAB olayı da aşırı saçma.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Win 11 24h2 mi 😂 yeni çıkan bi güncellemeyi niye inatla direk kurma ihtiyacı hissediyonuz ki bilgisayarınızda bir problem yoksa. Güncelleştirmeleri kaldır bölümünden kaldır veya orda yoksa idare et düzeltme güncellemesi gelesiye kadar.

gatenhell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hell
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Win 11 24h2 mi 😂 yeni çıkan bi güncellemeyi niye inatla direk kurma ihtiyacı hissediyonuz ki bilgisayarınızda bir problem yoksa. Güncelleştirmeleri kaldır bölümünden kaldır veya orda yoksa idare et düzeltme güncellemesi gelesiye kadar.
Dostum inatla kurma ihtiyacı hissetmiyorum sistem bana zorla kurduruyor ? Mala mı benziyorum oradan ?

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Dostum inatla kurma ihtiyacı hissetmiyorum sistem bana zorla kurduruyor ? Mala mı benziyorum oradan ?
İnatla kurma ihtiyacı duymayan memnun olan adam bi şekilde update i kapatacağı aracı bulup kapatıyor zaten. İyi günler dilerim 2. Cümlene kendi cümlemden çıkarım yaparsın artık.

gatenhell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hell
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnatla kurma ihtiyacı duymayan memnun olan adam bi şekilde update i kapatacağı aracı bulup kapatıyor zaten. İyi günler dilerim 2. Cümlene kendi cümlemden çıkarım yaparsın artık.
Dostum güncelleme kapatılmıyor ve güvenlik açığı yaratıyor kapatılması da zaten, ayrıca ben nereden bilebilirim böyle bozulacağını ?

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Dostum güncelleme kapatılmıyor ve güvenlik açığı yaratıyor kapatılması da zaten, ayrıca ben nereden bilebilirim böyle bozulacağını ?
Kapatılıyor nasıl kapatılmaz ? Seni suçlayan laf atan yok açıklama yapıyorum sadece 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kapatılıyor nasıl kapatılmaz ? Seni suçlayan laf atan yok açıklama yapıyorum sadece 😂
https://github.com/tsgrgo/windows-update-disabler

Al kapat.

Top Bottom