Aesthor
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
pcde batarya yok prize takıp kullanıyorum onun dışında pc açılırken değişik bir ekran geliyor entere basıp açılıyor fotoğraf atacağım ilk defa gördüğüm bir ekran umarım kaldırır indireceğim fotoğraf atarım bir inceleriz saolasınKaldırır
hocam wolfteami tr versioynu mu oynayacaksınız? konuyu görünce benim de oynayasım geldi
normal wolf hocam üni hazırlanıyom arada kfa dağıtmalık oynamak içinhocam wolfteami tr versioynu mu oynayacaksınız? konuyu görünce benim de oynayasım geldi![]()
işlemci 92 93 civarı normal mi sence fanlar hızlı dönüyorKaldırır. Bende amd radeon 7340 hd graphics vardı apu. Güzel rahat oynuyordum. Sizde eski i7 olsada bir işlemci var. Oynatır.
hocam işlemcim 92 93 civarı normal bir değer mi fanlar uçak motoru gibi çalışıyohocam wolfteami tr versioynu mu oynayacaksınız? konuyu görünce benim de oynayasım geldi![]()
Benim laptop fanları uçak kalkar gibi çalışıyordu. 92 93 dediğin sıcaklıkmı kullanımmı. Sıcaklık ise normal değil bence. Wolfteam için fazla.işlemci 92 93 civarı normal mi sence fanlar hızlı dönüyor