Neler Yeni

Wraithesports.com güvenilir mi ?

anilg8293

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Anıl G
Merhaba buradan fantech shooter 3 alacağım stokları bitmiş yenilenir yenilenmez alacağım fakat güvenilir mi acaba ? veya daha ucuz orjinal bulabileceğim biryer varsa ora da olur.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Arda Teksin
Merhaba buradan fantech shooter 3 alacağım stokları bitmiş yenilenir yenilenmez alacağım fakat güvenilir mi acaba ? veya daha ucuz orjinal bulabileceğim biryer varsa ora da olur.
en profesyonel yerlerden biridir güvenilir.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,405
İsim
Baran Kut
Güvenilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kaan pak
güvenilir daha yeni iqunix ez63 he klavye ve cam mousepad aldım

anilg8293

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Anıl G
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğim ürünü almak istiyordum fakat dediğim gibi stoklar tükenmiş ne zaman yenilenir hiç bilmiyorum. Fakat Fantech'in kendi sitesinde daha ucuz 25 dolar yani 900 liraya yakın çok avantajlı bir fiyatı var. Acaba Fantech'in kendi global sitesinden alsam Türkiye'ye gönderirler mi ya da vergi + gümrük vs. olur mu bilsem ona göre oradan da alırdım.
LİNK

EsdeathSama

80+ Bronze
Dediğim ürünü almak istiyordum fakat dediğim gibi stoklar tükenmiş ne zaman yenilenir hiç bilmiyorum. Fakat Fantech'in kendi sitesinde daha ucuz 25 dolar yani 900 liraya yakın çok avantajlı bir fiyatı var. Acaba Fantech'in kendi global sitesinden alsam Türkiye'ye gönderirler mi ya da vergi + gümrük vs. olur mu bilsem ona göre oradan da alırdım.
LİNK
Site güvenilir daha önce mouse almıştım.

Fantech ürününü sepete eklediğimde Türkiye seçenekler arasında gözükmüyor. Getirtebilseniz bile kargo ücreti yüzünden gümrükten geçmeyecektir muhtemelen. Kargo belirtilmemiş ama 2-3 dolar olacağını sanmıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kaan pak
LİNK
gümrüğe takılabilir bu konuda bilgili arkadaslar umarım dönüş yaparlar konuna

Top Bottom