Neler Yeni

X-raypad obsidian skatez stok

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Hakkı Demir
Selamlar. X-raypad obsidian skatez alacağım nokta olanlardan. scyrox v6 almayı planlıyorum. Wraithin sitesinde skatez satılıyor fakat stokta yok. Hemen stoklara geliyor mu yoksa uzun süre mi geçiyor bilgisi olan var mı?

umt umt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
umut
anasayfada xraypad donut universal skatez var hocam az önce gördüm

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Hakkı Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• 1735902375786.png
    1735902375786.png
    268.6 KB · Hit: 83

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Hakkı Demir
@umt umt hocam selam. Mouse ile skatez geldi. Skatezler güzel hızlı fakat sürtünme hissi var. Beni rahatsız etti. Bu durum bu skatezlerde normal mi? Sanki mouseun altında kırıntılar kalmış gibi

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Emre
@umt umt hocam selam. Mouse ile skatez geldi. Skatezler güzel hızlı fakat sürtünme hissi var. Beni rahatsız etti. Bu durum bu skatezlerde normal mi? Sanki mouseun altında kırıntılar kalmış gibi
hocam sadece tahmin donut olduğundan kaynaklı olabilir o 2 parçadan dış çemberi söküp dener misiniz? Eğer yine aynı ise mousepad değiştirmeniz gerekebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam sadece tahmin donut olduğundan kaynaklı olabilir o 2 parçadan dış çemberi söküp dener misiniz? Eğer yine aynı ise mousepad değiştirmeniz gerekebilir.
Gerçi o 2 parça ayrılmıyorda olabilir

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Hakkı Demir

Gerçi o 2 parça ayrılmıyorda olabilir
parçalar ayrılıyor olabilir fotoğraflarını gördüm. Ayıranlar dış halkayı kullanıyor yani ortası boş. Mousepad değiştirmem büyük ihtimalle spirit of aim speed kullanıyorum

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Emre
parçalar ayrılıyor olabilir fotoğraflarını gördüm. Ayıranlar dış halkayı kullanıyor yani ortası boş. Mousepad değiştirmem büyük ihtimalle spirit of aim speed kullanıyorum
Dış halkayı değilde içindeki dot’u kullanırsanız belki farklı bir sonuç alabilir siniz

joesmatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
joe
hocam haddim değil ama montajı düzgün yapamamış olabilir misiniz? belki mouse'ta temas eden başka bir yer vardır falan. Onun harici nasıl? ben de almayı düşünüyorum da

Gurkanpiro

80+ Platinum
sizin alacaganız mouse un üzerindeki skatezler okadar da kötü degildir degmez

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Hakkı Demir
sizin alacaganız mouse un üzerindeki skatezler okadar da kötü degildir degmez
aldım zaten sürtünme hissi vardı. İnceleme videosunda Swarcow skatezlerin kötü olduğunu söylediği için yanında skatez almıştım. Fakat bu skatezlerde de sürtünme hissi var işte.

hocam haddim değil ama montajı düzgün yapamamış olabilir misiniz? belki mouse'ta temas eden başka bir yer vardır falan. Onun harici nasıl? ben de almayı düşünüyorum da
Normalde 4 tane takıp denedim sürtünme hissi vardı sonra en alttakini taktım bir şey değişmedi. Temas eden başka yer var mı diye bütün açılardan baktım fakat bir yer göremedim.

Onun harici nasıl? ben de almayı düşünüyorum da
Çok beğendiğimi söyleyemem. Sürtünme hissi rahatsız etti beni. Mouse'a spin attırınca 1 tur dönüyor belki anca 1.5 tur.

Ekler

• 1736277522026.png
    1736277522026.png
    2.3 MB · Hit: 34

joesmatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
joe
aldım zaten sürtünme hissi vardı. İnceleme videosunda Swarcow skatezlerin kötü olduğunu söylediği için yanında skatez almıştım. Fakat bu skatezlerde de sürtünme hissi var işte.

Normalde 4 tane takıp denedim sürtünme hissi vardı sonra en alttakini taktım bir şey değişmedi. Temas eden başka yer var mı diye bütün açılardan baktım fakat bir yer göremedim.

Çok beğendiğimi söyleyemem. Sürtünme hissi rahatsız etti beni. Mouse'a spin attırınca 1 tur dönüyor belki anca 1.5 tur.
adam foto bile koymuş daha napsın kral. hocam kötü olmuş boş masraf gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,992
Üyeler
166,468
Son üye
lnxtr
Top Bottom