bunu diyorsunuz dmi hocam? Donut olanın bi farkı var mı sadece şekil mi?anasayfada xraypad donut universal skatez var hocam az önce gördüm
bunu diyorsunuz dmi hocam? Donut olanın bi farkı var mı sadece şekil mi?
hocam sadece tahmin donut olduğundan kaynaklı olabilir o 2 parçadan dış çemberi söküp dener misiniz? Eğer yine aynı ise mousepad değiştirmeniz gerekebilir.@umt umt hocam selam. Mouse ile skatez geldi. Skatezler güzel hızlı fakat sürtünme hissi var. Beni rahatsız etti. Bu durum bu skatezlerde normal mi? Sanki mouseun altında kırıntılar kalmış gibi
Gerçi o 2 parça ayrılmıyorda olabilirhocam sadece tahmin donut olduğundan kaynaklı olabilir o 2 parçadan dış çemberi söküp dener misiniz? Eğer yine aynı ise mousepad değiştirmeniz gerekebilir.
parçalar ayrılıyor olabilir fotoğraflarını gördüm. Ayıranlar dış halkayı kullanıyor yani ortası boş. Mousepad değiştirmem büyük ihtimalle spirit of aim speed kullanıyorumhocam sadece tahmin donut olduğundan kaynaklı olabilir o 2 parçadan dış çemberi söküp dener misiniz? Eğer yine aynı ise mousepad değiştirmeniz gerekebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gerçi o 2 parça ayrılmıyorda olabilir
Dış halkayı değilde içindeki dot’u kullanırsanız belki farklı bir sonuç alabilir sinizparçalar ayrılıyor olabilir fotoğraflarını gördüm. Ayıranlar dış halkayı kullanıyor yani ortası boş. Mousepad değiştirmem büyük ihtimalle spirit of aim speed kullanıyorum
birazdan denerim bakalım çok var zatenDış halkayı değilde içindeki dot’u kullanırsanız belki farklı bir sonuç alabilir siniz
hocam haddim değil ama montajı düzgün yapamamış olabilir misiniz? belki mouse'ta temas eden başka bir yer vardır falan. Onun harici nasıl? ben de almayı düşünüyorum da@umt umt hocam selam. Mouse ile skatez geldi. Skatezler güzel hızlı fakat sürtünme hissi var. Beni rahatsız etti. Bu durum bu skatezlerde normal mi? Sanki mouseun altında kırıntılar kalmış gibi
aldım zaten sürtünme hissi vardı. İnceleme videosunda Swarcow skatezlerin kötü olduğunu söylediği için yanında skatez almıştım. Fakat bu skatezlerde de sürtünme hissi var işte.sizin alacaganız mouse un üzerindeki skatezler okadar da kötü degildir degmez
Normalde 4 tane takıp denedim sürtünme hissi vardı sonra en alttakini taktım bir şey değişmedi. Temas eden başka yer var mı diye bütün açılardan baktım fakat bir yer göremedim.hocam haddim değil ama montajı düzgün yapamamış olabilir misiniz? belki mouse'ta temas eden başka bir yer vardır falan. Onun harici nasıl? ben de almayı düşünüyorum da
Çok beğendiğimi söyleyemem. Sürtünme hissi rahatsız etti beni. Mouse'a spin attırınca 1 tur dönüyor belki anca 1.5 tur.Onun harici nasıl? ben de almayı düşünüyorum da
adam foto bile koymuş daha napsın kral. hocam kötü olmuş boş masraf gibialdım zaten sürtünme hissi vardı. İnceleme videosunda Swarcow skatezlerin kötü olduğunu söylediği için yanında skatez almıştım. Fakat bu skatezlerde de sürtünme hissi var işte.
Normalde 4 tane takıp denedim sürtünme hissi vardı sonra en alttakini taktım bir şey değişmedi. Temas eden başka yer var mı diye bütün açılardan baktım fakat bir yer göremedim.
Çok beğendiğimi söyleyemem. Sürtünme hissi rahatsız etti beni. Mouse'a spin attırınca 1 tur dönüyor belki anca 1.5 tur.