Alttaki üç anakart arasında kaldım, sizce hangisi daha iyi? Beyaz olması gerekiyor ve yine 4 adet m2 slotu olmalı. 10-14k arası f/p başka kartlar da önerebilirsiniz. 7800x3d ve 5070 ti ile kullanacağım ve Lian li ekosistem olacak.
Bence net gigabyte aorus olanı al.Alttaki üç anakart arasında kaldım, sizce hangisi daha iyi? Beyaz olması gerekiyor ve yine 4 adet m2 slotu olmalı. 10-14k arası f/p başka kartlar da önerebilirsiniz. 7800x3d ve 5070 ti ile kullanacağım ve Lian li ekosistem olacak.
Alernatif Olarak Bunu Al Derim .Alttaki üç anakart arasında kaldım, sizce hangisi daha iyi? Beyaz olması gerekiyor ve yine 4 adet m2 slotu olmalı. 10-14k arası f/p başka kartlar da önerebilirsiniz. 7800x3d ve 5070 ti ile kullanacağım ve Lian li ekosistem olacak.
Beyaz tercih edicekmişAlernatif Olarak Bunu Al Derim .
![]()
ASUS TUF GAMING B850-PLUS WIFI AMD B850 Soket AM5 DDR5 8000+(OC)MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bütçe sorun değil ise x870-aorus-elite modelden devam edelimAlttaki üç anakart arasında kaldım, sizce hangisi daha iyi? Beyaz olması gerekiyor ve yine 4 adet m2 slotu olmalı. 10-14k arası f/p başka kartlar da önerebilirsiniz. 7800x3d ve 5070 ti ile kullanacağım ve Lian li ekosistem olacak.
Lianli vision compact ise kasa kesinlikle gigabyte olanı al. Sıfır kablo olayını destekliyor.Alttaki üç anakart arasında kaldım, sizce hangisi daha iyi? Beyaz olması gerekiyor ve yine 4 adet m2 slotu olmalı. 10-14k arası f/p başka kartlar da önerebilirsiniz. 7800x3d ve 5070 ti ile kullanacağım ve Lian li ekosistem olacak.
Sağolun hocam, yanına da galiba renk uyumu için Gigabyte 5070 Ti Aero OC alacağım. Hem tank gibi gözüküyorLianli vision compact ise kasa kesinlikle gigabyte olanı al. Sıfır kablo olayını destekliyor.
Aero oc beyaz kartlar arasında en yakışıklısı. Karbon fiber detayları vs çok hoş duruyor öneririm.Sağolun hocam, yanına da galiba renk uyumu için Gigabyte 5070 Ti Aero OC alacağım. Hem tank gibi gözüküyor
Hocam bütçem belki yetmezse beyaz galax modeli nasıldır veya Gigabyte gibi kalın bir model var mıdır beyaz.Aero oc beyaz kartlar arasında en yakışıklısı. Karbon fiber detayları vs çok hoş duruyor öneririm.
i-game vulcan oc çok iyi ve kalın, hologramlı vs. Galax bi tık daha alt model ama üzmezHocam bütçem belki yetmezse beyaz galax modeli nasıldır veya Gigabyte gibi kalın bir model var mıdır beyaz.