Neler Yeni

Xbox Game Pass Sınırsız 299₺ Alınır mı?

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Mustafa Yeşilyurt
ben 20+30 tl ye almıştım ama call of duty vs bazı yapımların oyunlarını oynayamazsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
900
İsim
Yuzarsef

Buradan almanı öneririm, 6 7 yıldır kullanırım siteyi, gram sıkıntı yaşamadım yaşasan da canlı destekten hemen hallediyorlar.
Bu arada aldığın sınırsız hesap aslında paylaşımlı hesap gibi düşün, EA oyunları ve Ubisoft oyunlarını oynayamazsın aynı şekilde Minecraft vb. oyunları da oynayamazsın. Sebebi de şu hesaba birden fazla kişi bağlanıyor, sen bağlanıp oyununu indireceksin, oturum kısmından hesap değiştir yapıp kendi Microsoft hesabına geçeceksin. Oyunu oynayınca ilerlemelerin, başarımlar vs. hepsi kendi hesabına kaydolacak.
Kardo stalker 2 oynatır mı alsam?

Dahası  
Reaksiyon skoru
900
İsim
Yuzarsef
ben 20+30 tl ye almıştım ama call of duty vs bazı yapımların oyunlarını oynayamazsın
Nereden kral?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forza vs için iyi tırt ne hocam ucuza satan yerler vardır aylar önce 40 TL almıştım sınırsız kullanıyorum :D
Kral bende forza vs var sadece stalker 2 için istiyorum yoksa bneim içinde gerçekten tırt bişi birde cod vardı ama o da yok.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,860
İsim
Orkun

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Nereden kral?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kral bende forza vs var sadece stalker 2 için istiyorum yoksa bneim içinde gerçekten tırt bişi birde cod vardı ama o da yok.
sitelerden almıştım hatırlamıyorum ama sınırsız o kadar verme bence

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,860
İsim
Orkun
Dahası  
Reaksiyon skoru
900
İsim
Yuzarsef
sitelerden almıştım hatırlamıyorum ama sınırsız o kadar verme bence
Yok vermeyecem gibi düşündüğüm gibi deilmiş cod ve mc olsa değer ama onlarda yok ve stalker2 yi de direkt alsam olur.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,860
İsim
Orkun
Ya çoğu online oyun bu tarz paylaşımlı xbox gamepass hesaplarından oynanabiliyor, oturum değiştirip kendi hesabınızdan bağlanıyorsunuz ancak önemli etken oyuna giriş yaparken Microsoft hesabınız ile giriş yapması. Misal Ubisoft oyunları EA oyunları oynanamıyor çünkü Microsoft hesabıyla eşleştirilmiş bir hesap ile bağlanılabiliyor o da mümkün değil bu hesaplarda. World War Z oynuyordum ben direkt Microsoft hesabıyla girdiği için oyunu indirip kendi hesabıma geçiyordum.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Yok vermeyecem gibi düşündüğüm gibi deilmiş cod ve mc olsa değer ama onlarda yok ve stalker2 yi de direkt alsam olur.
stalker 2 oynayabilirsin sanırım satıcıya sor sitelerde 25 tl ye gamepass satılıyor ordan al kendi hesbaından oynarsın zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,939
Üyeler
163,413
Son üye
mYagizo
Top Bottom