Olur neden olmasın.Şimdi kart hata verdi. Sanırım ard arda çok alışveriş yapınca.
Farklı kart ile denesek olur mu?
Abonelikte 3 nokta kısmı var, orada yönet seçeneğine tıklayın orada çıkarotomatık ödeme talımatı kapatma yerını bulamadım
Abonelikte 3 nokta kısmı var, orada yönet seçeneğine tıklayın orada çıkar
Sanırım daha önce aboneymişsiniz ödeme alamamış sistemAlıntıyı görüntüleödeme var diyemı göremiyorum iptal mi edeyim
evet iptal edip baştan mı başlıyımSanırım daha önce aboneymişsiniz ödeme alamamış sistem
Aynen hocam öyle deneyinevet iptal edip baştan mı başlıyım
Adam taşın suyunu ölümüne çıkarmışEn fazla 100 lira iade yapıyor yani. Eğer 500 535 olarak iki ayrı nays hesabından ödersen 100er lira düşer, böylece 835e gelir. Öyle de aylığı 23,19tl yapıyor.
Olay bi de gamepass olunca yüzlerce oyunu kapsıyor iyice suyunu sıkıyoruzAdam taşın suyunu ölümüne çıkarmış
Kanka ben ultimate yeni almıştım iptal ettik 12 aylık live gold da iptal oldu. Müşteri hizmetlerini arıyorum ingilizce konuşan biri çıkıyor. Nasıl TR müşteri hizmetine denk getireceğim laTek nays hesabı ile 935 eğer iki farklı nays kullanılırsa 835 TL'ye geliyormuş.
Öncelikle konuyu gördüğüm video linki:
Muhtemelen nays ile daha ucuza gelir.
Yaptıklarım:
4 adet 3 aylık live gold aldım. Aboneliği yenilemeyi iptal et seçeneğini yapmanız şart değil. Yenileme kapatmadan 1 yıl alabiliyorsunuz 4x3 ten. (4x75=300)
12 tane pc game pass (bilgisayar game pass) aldım. Burada kritik nokta aboneliği yenilemeyi kapatmazsanız ilk satın alımdan sonra abonelik satın aldığınız sayfada uzat seçeneği çıkmıyor. (12x30=360 TL)
Daha sonra 11 tane konsol için game pass aldım. Abonelik yenileme kapatmanız şart değil alınabiliyor aynı satın alım sayfasından. (11x30=330 TL)
11 tane satın alma sebebimiz son bir adet game pass ultimate alıcaz.
Son olarak 1 aylık game pass ultimate alacaksınız. 45 TL. Bunu alırken zaten 2026 gözükecek. Abonelik yenileme kapatıp kapatmamak size kalmış.
Toplam ne ödedik?
300+360+330+45 toplamda 1035 TL. Nays ile ne kadara gelir bilmiyorum çünkü nays kullanmadım ben.
Kanıtlar: