Çözüldü✓ Xbox Gamepad alacam sizce alınır mı?

Bu gamepadi alacamda önerileriniz var mıdır pc için alıyom yada öneriniz var mı gamepad için?
kullanıyorum memnunum baya zevkli kullanması arada kapalıyken tuşlarına falan basıyorum zevkine kırmızı veya lacivert arıyordum beyazını yakalayabildim indirimde kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama başka gamepadlari bilmem belki daha iyisi vardır kullanan birisi olarak yorum yaptım aklında bulunsun

Pc için çok daha iyi seçenekler var.
önerilerin var mıdır?

kullanıyorum memnunum baya zevkli kullanması arada kapalıyken tuşlarına falan basıyorum zevkine kırmızı veya lacivert arıyordum beyazını yakalayabildim indirimde kullanıyorum

Ama başka gamepadlari bilmem belki daha iyisi vardır kullanan birisi olarak yorum yaptım aklında bulunsun
eksileri var mı bide bunların pilleri felan özelmiş bilmiyorumda nerde satılıyor

3000 altı

markasını duymadım kaliteli mi
3000e kadar ise bütçen gamesir supernova/gamesir cyclone 2 yönel. Xbox koluna dokunmazsın bile bunların yanında. Xbox kolu pille çalışıyor ve blueetoth gerekiyor, hall effect yok, ayrıca drift sorunu yaşayacaksın. Ben xboxu ne zaman kullandığımı bile hatırlamıyorum.
IMG_20250408_123815.jpg

3000 altı

markasını duymadım kaliteli mi
Cyclone alcaksan bu link üzerinden al, aynı fiyat dock var bunda.

Xbox kullanan biri olarak söylüyorum. Bumperlar mutlaka kırılıyor ve çoğunlukla drift sorunu oluşuyor. Başka modellere yönelin.

3000e kadar ise bütçen gamesir supernova/gamesir cyclone 2 yönel. Xbox koluna dokunmazsın bile bunların yanında. Xbox kolu pille çalışıyor ve blueetoth gerekiyor, hall effect yok, ayrıca drift sorunu yaşayacaksın. Ben xboxu ne zaman kullandığımı bile hatırlamıyorum.
Alıntıyı görüntüle

site güvenilir midir alışveriş için?

Xbox kullanan biri olarak söylüyorum. Bumperlar mutlaka kırılıyor ve çoğunlukla drift sorunu oluşuyor. Başka modellere yönelin.
anladım

Alıntıyı görüntüle

hocam kol standlarını nereden aldınız acaba

site güvenilir midir alışveriş için?
Gizala güvenilir bir site hocam, aynı zamanda gamesir cyclone 2 kullanıcısı olarak söylüyorum denediğim onca gamepad arasında açık ara en iyisi bu. Yanına yaklaşan yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,937
Üyeler
174,036
Son üye
Myfantasy
Geri