FR13NDSLX
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,319
Bencede 180tl 2 sene sonra para etmez zaten.36 ay alırım direk çok iyi fiyat
Bencede 180tl 2 sene sonra para etmez zaten.36 ay alırım direk çok iyi fiyat
Kanka mouse bir yere kaçmıyor ama Microsoft'un bir gece fiyatları 2 katına çekmeyeceğinin kimse garantisini veremez. Muhtemelen haziran ayına kadar Activision'u da satın alacaklar ve tüm Call of Duty serisi Game Pass'e gelecek. Yurt dışında 15 dolara satılan hizmeti 3 yıllık alırsanız 16 TL'ye almış oluyorsunuz, bence kaçırmasın kimse.eveet geldik en önemli soruya. rival 3 wireless mı 3 yıl gamepass mi sizce ona göre almayı planlıyorum
knk mouse kaçmıyor da şu an itopyada rival 3 wireless 530tlKanka mouse bir yere kaçmıyor ama Microsoft'un bir gece fiyatları 2 katına çekmeyeceğinin kimse garantisini veremez. Muhtemelen haziran ayına kadar Activision'u da satın alacaklar ve tüm Call of Duty serisi Game Pass'e gelecek. Yurt dışında 15 dolara satılan hizmeti 3 yıllık alırsanız 16 TL'ye almış oluyorsunuz, bence kaçırmasın kimse.
Mobilden olmuyor pc lazımMobilden mi alıyorsunuz pc den mi? Bende çıkmıyor?
Kanka mouse bir şekilde üç aşağı beş yukarı bulabilirsin ama böyle bir fırsat bir daha gelmez. Önceki taktikle bile 900 küsür TL'ye geliyordu ve herkes ona bile bedava diyordu düşün durumu. Ayrıca Microsoft'un sonsuz parası var ve Game Pass'i çok farklı yerlere götürmek istiyorlar, sırf bu yüzden Sony korkup adamların Activision'u almaması için elinden gelen her şeyi yapıyor. Ben olsam her türlü Game Pass'i seçerimknk mouse kaçmıyor da şu an itopyada rival 3 wireless 530tl
Farklı tarayıcılardan deneyin uzat seçeneği gelir benimde benzer sorunlar çok olmuştu her tarayıcıda denedim.Alıntıyı görüntüle Bende böyle diyor