Neler Yeni

Xbox Series X vs Playstation 5

SelimAkoguz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Selim
Arkadaşlar abimde xbox one x var ve dijital olarak FC25, GTA 5’e falan sahip. Konsol harddisk kullandığından menüler falan akıcı değil oynarken beni rahatsız ediyor biraz. Yükseltelim diyorum hangisi daha iyi bir tercih olur? Elimizde de 3 tane Xbox kontrolcüsü var, hem oyun da var o yüzden Series X daha mantıklı geliyor 26-27K fiyata sahip sanırsam Series X, PS5 Slim ise 21K falan ne almamı tavsiye edersiniz? PS5 alırsak ikinci kolu da alacağız oyun vs de eklenecek ona. Aynı zamanda PS5 mağazası uçuk fiyatlara sahip biliyorsunuz, ne öneriyorsunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Furkan Güngör
İlgilendiği Kategoriler
Video oyun, çizgi roman
Bir Sony PlayStation hayranı olarak tavsiyem ülkemiz şartlarında ekonomik olması ve gamepass olması gibi avantajı olarak xbox series x tavsiye ediyorum. Ben xbox oyunlarını pek sevmediğim için ama yinede Microsoft birinci parti oyunları PS5'de çıkartacak olması ve dualsense harika ve teknolojik,yenilikçi özelliklere sahip olması gibi bazı sebeplerden dolayı PS5 aldım. Fakat PS5 oyun mağazasında oyunlar çok pahalı ve çoğu oyun Xbox mağazasında PS5 göre daha ucuzdur. Bu yüzden Xbox series x almanızı tavsiye ediyorum. Ayrıca gamepass şuan ülkemiz şartlarında avantajlıdır. Sırf bu yüzden bile size tavsiyem Xbox series x konsoludur.

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Arkadaşlar abimde xbox one x var ve dijital olarak FC25, GTA 5’e falan sahip. Konsol harddisk kullandığından menüler falan akıcı değil oynarken beni rahatsız ediyor biraz. Yükseltelim diyorum hangisi daha iyi bir tercih olur? Elimizde de 3 tane Xbox kontrolcüsü var, hem oyun da var o yüzden Series X daha mantıklı geliyor 26-27K fiyata sahip sanırsam Series X, PS5 Slim ise 21K falan ne almamı tavsiye edersiniz? PS5 alırsak ikinci kolu da alacağız oyun vs de eklenecek ona. Aynı zamanda PS5 mağazası uçuk fiyatlara sahip biliyorsunuz, ne öneriyorsunuz?
ikinci el bakın series x e hayatta 27k etmez o paraya pc toplanır daha iyi kontrolcülerde uyumlu olur

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,364
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Ben PS5 alacaktım. Almaktan vazgeçtim. Oyunları aşırı pahalı. PS deluxe acayip zam yedi. Zamsız fiyatı olmasa bile oyunlar sık güncellenmiyor. Ea Play'i ayrı alman gerekiyor (xbox gamepass gibi değil). Ayrıca PS deluxe+Ea Play alsan da güncel oyunları oynamıyorsun ayrıyeten satın almak gerekiyor. Cd'li fat kasa alırsan CD olarak daha ucuza alma şansın var. Yine de P5 almak akıl karı değil. Diğer taraftan Sony oyunları Xbox'ta yok. Xbox gamepad'i çağ dışı.
İkisinin de iyi ve kötü yönleri var. Benim sana tavsiyem ikisini de almaman olur. Kesin alacağım dersen de kendin değerlendirip karar ver.

Akanzai

80+
Series X tabii ki ps mi kaldı? Bahar indirimleri başladı oyunlar aşırı ucuz şuan.Hep indirim oluyor.Gamepasste cabası.

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Doğan gelişigüzel
2 side değil 30 k para koy cebine 2. el ekran kartlı 2 veya 4k li ekran tv ne istiyorsan artık sistemi yapıştır al konsolu pc ye bağla keyfine bak

4k lık sistem olarak ne yapabilirim dersen ucuz olsun dersen am4 sistem kurarsın 6800 xt 6900 xt 2. el ekran kartı koyarsın yanına canavar gibi 4k oynarsın imzadaki sistemi toplayabilirsin ryzen 5600 ile 4k 2k rahatlıkla oynarsın her oyunu ve amd afmf 2.1 ile fpsleride katladı 60 fps üstü oynatmıcağı oyun yok gibi bazı oyunlar hariç :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

2. el 6800 xt 10k 6900 xt ler 13 15 arası değişiyor burdan bakabilirsin

am5 bütceniz yeterse daha güzel olur ama daha tuzlu olur ram 32 gb olsun 4k da sistemde en az ram yiyor oyunlar , am5 de 7500f işlemci yaparsın am4 yapıcaksan min 5600 ryzen

SelimAkoguz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Selim
Series X kullanan birisi olarak kesinlikle PS5.
Neden, öyle özel oyun falan oynamayacağım fifa falan atıyoruz hep

ikinci el bakın series x e hayatta 27k etmez o paraya pc toplanır daha iyi kontrolcülerde uyumlu olur
İkinci el olmaz, peşin fiyatına taksitle alacağım iş bankası kartıyla. Pc ise taşıyoruz falan cihazı şuanlık tercih değil iş yerine söküp götürüyoruz rahat oluyor
2 side değil 30 k para koy cebine 2. el ekran kartlı 2 veya 4k li ekran tv ne istiyorsan artık sistemi yapıştır al konsolu pc ye bağla keyfine bak

4k lık sistem olarak ne yapabilirim dersen ucuz olsun dersen am4 sistem kurarsın 6800 xt 6900 xt 2. el ekran kartı koyarsın yanına canavar gibi 4k oynarsın imzadaki sistemi toplayabilirsin ryzen 5600 ile 4k 2k rahatlıkla oynarsın her oyunu ve amd afmf 2.1 ile fpsleride katladı 60 fps üstü oynatmıcağı oyun yok gibi bazı oyunlar hariç :)

2. el 6800 xt 10k 6900 xt ler 13 15 arası değişiyor burdan bakabilirsin

am5 bütceniz yeterse daha güzel olur ama daha tuzlu olur ram 32 gb olsun 4k da sistemde en az ram yiyor oyunlar , am5 de 7500f işlemci yaparsın am4 yapıcaksan min 5600 ryzen
pc istemiyoruz taşıma olayı falan var ve ikinci el olmaz taksitle alacağız

Top Bottom