Neler Yeni

XDrive 15li Plus, XDrive Anka, Hawk Fab V4 Hangisi?

Erai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
eray
Arkadaşlar merhaba başlıkta da yazdığım gibi XDrive 15li Plus, XDrive Anka, Hawk Fab V4 bu üç koltuk arasında kaldım fiyatları hemen hemen aynı hepsi de kumaş kaplamaya sahip sizce hangisini almalıyım deneyimleyenler olduysa yardımcı olabilir mi?

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
Kral hangisini aldın son durum ne

Erai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
eray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,760
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
12 Gün önce falan anka sipariş ettim hala kargoya verilmedi bugün aradım en geç yarın vereceklerini söyledi geldiğinde deneyimleyip yazarım
ula çinden ürün sipariş ediyom ordan bana teslimi 11 gün sürüyo şaka mı bu

Erai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
eray
ula çinden ürün sipariş ediyom ordan bana teslimi 11 gün sürüyo şaka mı bu
ben de anlamadım kasım kampanyasından dolayı yoğunluk olduğunu söylediler ya da siparişe göre üretim yapıyorlar emin değilim ama şuan kargoda bir iki güne ulaşır elime

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
12 Gün önce falan anka sipariş ettim hala kargoya verilmedi bugün aradım en geç yarın vereceklerini söyledi geldiğinde deneyimleyip yazarım
banada geç gelmişti 15li plus aldım da bu kadar gecikmemişti hangi siteden aldınız

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Muhammet Kürkçü
Arkadaşlar merhaba başlıkta da yazdığım gibi XDrive 15li Plus, XDrive Anka, Hawk Fab V4 bu üç koltuk arasında kaldım fiyatları hemen hemen aynı hepsi de kumaş kaplamaya sahip sizce hangisini almalıyım deneyimleyenler olduysa yardımcı olabilir mi?
3 koltuğuda deneyimlemiş biri olarak güzel ürün tercih etmişsiniz bana kalırsa hocam. Anka modeli 15 li plus a göre biraz daha ergonomik bana kalırsa ama sanki 15 li modeli azıcık fark ile daha rahat gibi. Hawkı ise bu iki ürünle karşılaştırmak saçma olur bence çünkü aralarında çok fark var bence.

• Beğen
Reaksiyonlar: Erai

Erai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
eray

Erai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
eray
Kral hangisini aldın son durum ne
koltuk geldi bugün kurulumunu yaptım yarım saat sürüyor max el beceriniz varsa falan rahatlığı çok iyi ama ben rahat edemedim alışmam lazım biraz yıllardır kullandığım oturuş pozisyonum falan değişti alışılır o sorun değil, malzeme kalitesi falan da çok iyi zaten heryeri buz gibi metal hissediyorsun sağlamlığı baya da geniş oturak kısmı

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
koltuk geldi bugün kurulumunu yaptım yarım saat sürüyor max el beceriniz varsa falan rahatlığı çok iyi ama ben rahat edemedim alışmam lazım biraz yıllardır kullandığım oturuş pozisyonum falan değişti alışılır o sorun değil, malzeme kalitesi falan da çok iyi zaten heryeri buz gibi metal hissediyorsun sağlamlığı baya da geniş oturak kısmı
Hayirli olsun hocam bende aldim gelmesini bekliyorum bakalim

• Muhteşem

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Volkan
Hawk önermem onun

• Beğen
Top Bottom