XFX RX 7900XT ALINIR Mİ?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,925
2 aylık sinerji faturalı 17500e alınır mı yoksa kara cuma efsane Kasım beklenmeli mi bu fiyatlara düşer mi ?

Hangi model xfxin?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merc alınır bence. En sıkıntısız modellerden diye biliyorum.

Hangi model xfxin?

Merc alınır bence. En sıkıntısız modellerden diye biliyorum.
Merc 310 serisi fiyat uygun geldi açıkçası bana

Evet baya uygun ki temiz olmama durumu da yok. Karacuma biraz clickbait geliyor bana o fiyatlara düşeceğini sanmıyorum açıkçası.
Mayıs sonu alınmış 2 aylık kart haricinde 18 18500e kara cumada düşer ise beklemeyi düşünüyorum

20-22k ya kadar düşer de 18k ya düşeceğini sanmıyorum. Elbette istiyorsan 11.11 i bekle, duruma göre belki bütçen olursa sıfır alırsın, yoksa tekrar ikinci el bakarsın. Bazen hepsiburada üzerinden de güzel indirim olabiliyor, benim 7900 xtx i biliyorsun, 4070ti fiyatına aldım o indirimle. Belki böyle bir indirim de gelebilir.

Hocam güncel stok var mı? internette göremedim
2.el ürün

20-22k ya kadar düşer de 18k ya düşeceğini sanmıyorum. Elbette istiyorsan 11.11 i bekle, duruma göre belki bütçen olursa sıfır alırsın, yoksa tekrar ikinci el bakarsın. Bazen hepsiburada üzerinden de güzel indirim olabiliyor, benim 7900 xtx i biliyorsun, 4070ti fiyatına aldım o indirimle. Belki böyle bir indirim de gelebilir.
Evet de benim bütçe 18 bin max

2.el ürün

Evet de benim bütçe 18 bin max
7900xt ikinci el piyasası ne durumda, ilerde 18k ya bulamaz mısın? Bulamazsan al gitsin, bulabilirim diyorsan bence bekle, diğer pc parçalarını alırsın o zamana kadar.

7900xt ikinci el piyasası ne durumda, ilerde 18k ya bulamaz mısın? Bulamazsan al gitsin, bulabilirim diyorsan bence bekle, diğer pc parçalarını alırsın o zamana kadar.
Dolar artınca bulamam şuan bile en ucuz 17500 sonra 20 bin oluyor oda red tasarım 21 e var ama değişim ürünü 3 4 ay garanti kalmis

Dolar artınca bulamam şuan bile en ucuz 17500 sonra 20 bin oluyor oda red tasarım 21 e var ama değişim ürünü 3 4 ay garanti kalmis
Hiç mi çıkmaz hocam, kasıma daha neredeyse 2 ay var. 7900xt diyorsunuz büyük ihtimalle sisteminiz zaten yüksek bütçeli sistem olacak. 1-2k daha ekleyebilirsiniz bence. Şuan ki sapphire nitro + modelleri 27k dan tahminimce 20-22k arasına düşer. Sıfır almış olursunuz, başınızda ağrımaz. Ancak elbette bütçe sizin bütçeniz, ben arttıramam diyorsanız, zaten 11.11 i beklemeden alın, sonuçta o tarihe kadar dolar 1-2 tl artarsa zarara girmiş olursunuz.

Hiç mi çıkmaz hocam, kasıma daha neredeyse 2 ay var. 7900xt diyorsunuz büyük ihtimalle sisteminiz zaten yüksek bütçeli sistem olacak. 1-2k daha ekleyebilirsiniz bence. Şuan ki sapphire nitro + modelleri 27k dan tahminimce 20-22k arasına düşer. Sıfır almış olursunuz, başınızda ağrımaz. Ancak elbette bütçe sizin bütçeniz, ben arttıramam diyorsanız, zaten 11.11 i beklemeden alın, sonuçta o tarihe kadar dolar 1-2 TL artarsa zarara girmiş olursunuz.
Hocam 7500f 7900xt 2k sistem dizicem bütçem kısıtlı 20k veremem

Geri