ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,925
2 aylık sinerji faturalı 17500e alınır mı yoksa kara cuma efsane Kasım beklenmeli mi bu fiyatlara düşer mi ?
Merc 310 serisi fiyat uygun geldi açıkçası banaHangi model xfxin?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Merc alınır bence. En sıkıntısız modellerden diye biliyorum.
Evet baya uygun ki temiz olmama durumu da yok. Karacuma biraz clickbait geliyor bana o fiyatlara düşeceğini sanmıyorum açıkçası.Merc 310 serisi fiyat uygun geldi açıkçası bana
Mayıs sonu alınmış 2 aylık kart haricinde 18 18500e kara cumada düşer ise beklemeyi düşünüyorumEvet baya uygun ki temiz olmama durumu da yok. Karacuma biraz clickbait geliyor bana o fiyatlara düşeceğini sanmıyorum açıkçası.
2.el ürünHocam güncel stok var mı? internette göremedim
Evet de benim bütçe 18 bin max20-22k ya kadar düşer de 18k ya düşeceğini sanmıyorum. Elbette istiyorsan 11.11 i bekle, duruma göre belki bütçen olursa sıfır alırsın, yoksa tekrar ikinci el bakarsın. Bazen hepsiburada üzerinden de güzel indirim olabiliyor, benim 7900 xtx i biliyorsun, 4070ti fiyatına aldım o indirimle. Belki böyle bir indirim de gelebilir.
7900xt ikinci el piyasası ne durumda, ilerde 18k ya bulamaz mısın? Bulamazsan al gitsin, bulabilirim diyorsan bence bekle, diğer pc parçalarını alırsın o zamana kadar.2.el ürün
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet de benim bütçe 18 bin max
Dolar artınca bulamam şuan bile en ucuz 17500 sonra 20 bin oluyor oda red tasarım 21 e var ama değişim ürünü 3 4 ay garanti kalmis7900xt ikinci el piyasası ne durumda, ilerde 18k ya bulamaz mısın? Bulamazsan al gitsin, bulabilirim diyorsan bence bekle, diğer pc parçalarını alırsın o zamana kadar.
Hiç mi çıkmaz hocam, kasıma daha neredeyse 2 ay var. 7900xt diyorsunuz büyük ihtimalle sisteminiz zaten yüksek bütçeli sistem olacak. 1-2k daha ekleyebilirsiniz bence. Şuan ki sapphire nitro + modelleri 27k dan tahminimce 20-22k arasına düşer. Sıfır almış olursunuz, başınızda ağrımaz. Ancak elbette bütçe sizin bütçeniz, ben arttıramam diyorsanız, zaten 11.11 i beklemeden alın, sonuçta o tarihe kadar dolar 1-2 tl artarsa zarara girmiş olursunuz.Dolar artınca bulamam şuan bile en ucuz 17500 sonra 20 bin oluyor oda red tasarım 21 e var ama değişim ürünü 3 4 ay garanti kalmis
Hocam 7500f 7900xt 2k sistem dizicem bütçem kısıtlı 20k verememHiç mi çıkmaz hocam, kasıma daha neredeyse 2 ay var. 7900xt diyorsunuz büyük ihtimalle sisteminiz zaten yüksek bütçeli sistem olacak. 1-2k daha ekleyebilirsiniz bence. Şuan ki sapphire nitro + modelleri 27k dan tahminimce 20-22k arasına düşer. Sıfır almış olursunuz, başınızda ağrımaz. Ancak elbette bütçe sizin bütçeniz, ben arttıramam diyorsanız, zaten 11.11 i beklemeden alın, sonuçta o tarihe kadar dolar 1-2 TL artarsa zarara girmiş olursunuz.
Anladım, bütçen ne kadar?Hocam 7500f 7900xt 2k sistem dizicem bütçem kısıtlı 20k veremem