Xiaomi 15 alınır mı?

Samsunglar kayıt olmuyor şuan öyle biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel Bilgi deneyecem
38k bütçeyi aşıyor hocam biz 14 ultra dan devam

Samsunglar kayıt olmuyor şuan öyle biliyorum

Güzel Bilgi deneyecem
Kolay gelsin hocam 100 tame açmak için üstüne birde hızlı sekme açıp teklar gelirseniz başka bir gülen yüz oluyor (nerden bildiğimi sorma issizlik)

38k bütçeyi aşıyor hocam biz 14 ultra dan devam

Kolay gelsin hocam 100 tame açmak için üstüne birde hızlı sekme açıp teklar gelirseniz başka bir gülen yüz oluyor (nerden bildiğimi sorma issizlik)
14 ultra kamerada daha iyi diye biliyorum.

Dxomark a göre değil:) bana göre aynı hatta bazen gecer bile 14 ultra çünkü ayarlanabilir diyafram var 15 de yok
14 ultra mi 15den zaten iyi ya. 15 güncel lik ve chipset ile fark atıyor

Ancak okul bitikten bir süre sonra alabilirim hocam
Hocam ben 8. Sınıf başında alacam zaten (Yaz tatiline girmedik bile)

Hocam aslında zevk ve renk 14 ultra kaba ve çıkıntılı kamerası var mi 15 küçük ve kompakt dediğiniz gibi işlemci ve güncellik 14 ultrada kamera için işte

Hocam ben 8. Sınıf başında alacam zaten
Ben sizi 20+ sanmıştım hocam :)

Hocam aslında zevk ve renk 14 ultra kaba ve çıkıntılı kamerası var mi 15 küçük ve kompakt dediğiniz gibi işlemci ve güncellik 14 ultrada kamera için işte

Hocam yaş 13 bilgiler fışkırıyo. XD (İltifat için sağ olun.)

Hocam sorması ayıp değilse sizin kaç?

18 hocam yks gircem
Hocam başarılar dilerim. Benim içinde en kötü yaz tatili olacak gibi. Lgs var seneye. Tek rahat olduğum konu OBP puanım 97 şu an Antalyanın en iyi 2. Lisesi'ne yetiyor. (Muratpaşa.) Lgs den düşük alsamda yine bir şansım var ya. Bu arada benim ablamda bu yıl yine yks ye girecek. Geçen yıl istediği gelmemişti bu yıl yine girecek

Hocam başarılar dilerim. Benim içinde en kötü yaz tatili olacak gibi. Lgs var seneye. Tek rahat olduğum konu OBP puanım 97 şu an Antalyanın en iyi 2. Lisesi'ne yetiyor. (Muratpaşa.) Lgs den düşün alsamda yine bir şansım var ya. Bu arada benim anlamda bu yıl yine yks ye girecek. Geçen yıl istediği gelmemişti bu yıl yine girecek
Teşekkürler En kötü yaz diye düşünmeyin hicam en verimli geçirmem gereken yaz diyin bol bol teklar edin ve çalışın yeter zaten bi 8. Sınıftan sorumlusunuz herhalde en azından biz öyleydik ayıptır sormasi ablaniz ne istiyordu kaç yaptı ve mezuna kalmak nasıl bişi merak ettim

Teşekkürler En kötü yaz diye düşünmeyin hicam en verimli geçirmem gereken yaz diyin bol bol teklar edin ve çalışın yeter zaten bi 8. Sınıftan sorumlusunuz herhalde en azından biz öyleydik ayıptır sormasi ablaniz ne istiyordu kaç yaptı ve mezuna kalmak nasıl bişi merak ettim
Valla ablam Kumluca'da ya, Eskişehir ve Ankara'dan bir yer istiyordu sanırım. Eşit ağırlıkçıydı bide

Valla tek bildiğim Deniz harp okulu, kara harp okulunu falan kazanmıştı türkçeden de 37 yapmıştı.

Ya bide komik olan ben günlük soru bile çözmüyorum. Birisi var bizde çocuk dershane, günlük 120 soru falan çözüyor beni geçemiyor. Ben 98,3821 o 97 bilmem bişi. Ama lgs ye çalışacağım. Sağ olun önerileriniz için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,401
Üyeler
185,092
Son üye
monopol34
Geri