𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
Süre uzamaz diye tahmin ediyorumTelefonum MTK İşlemci değil
Süre uzamaz diye tahmin ediyorumTelefonum MTK İşlemci değil
Bootloader kilidi açarken nasıl bozuldu ki cihaz ne gibi bir deneysel çalışma yaptınız acabageçmiş olsun hocam bootloader çok sıkıntı bir iş ben bir telefonun cahilliğimden yedim bozdum
Ek hiçbir şey yapmadan beklemiştim dediğim gibi ekstradan 2 saat daha bekledim ama neden 8 gün daha beklemem gerekiyor inanın bilmiyorum. Arkadaşın gönderdiği link ile 5.5 versiyonundan denemem sakınca yaratır mı süre için yoksa denemekten zarar gelmez mi?1 hafta bekleme süresi zarfında Xiaomi hesabınızın üyelik bilgilerinde güncelleme yapmamanız gerekiyor. Ayrıca hesabı telefondan silip tekrar eklemek de süreyi sıfırlar. Ek bir şey yapmadan beklemeniz gerek.
Sorun yaratmaz bazen bug vs olabiliyor program'daBootloader kilidi açarken nasıl bozuldu ki cihaz ne gibi bir deneysel çalışma yaptınız acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ek hiçbir şey yapmadan beklemiştim dediğim gibi ekstradan 2 saat daha bekledim ama neden 8 gün daha beklemem gerekiyor inanın bilmiyorum. Arkadaşın gönderdiği link ile 5.5 versiyonundan denemem sakınca yaratır mı süre için yoksa denemekten zarar gelmez mi?
Mecbur bekleyeceksin ek olarak tekrar uzamasin diye temizlik uygulamasını kullanma sim slotu değiştirme güncelleme yapma.Arkadaşlar çıldırmak fıttırmak üzereyim geçen hafta bootloader kilidi açmaya çalıştım ve malum 1 hafta bekleme süresi verdi ben garanti olsun diye 1 hafta +2 saat bekleyerek kilit açmayı tekrar denedim bana 191 saat bekle diyo. Neden böyle saçma sapan bi bekleme zorunluluğu var birisi nolur yardım etsin
kilidi açarken değil kapatmak isterken bozdum tuşa felan basmak gerekiyormuş kapatırken direk kapat diyince telefon kitlendi bir daha da açamadımBootloader kilidi açarken nasıl bozuldu ki cihaz ne gibi bir deneysel çalışma yaptınız acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ek hiçbir şey yapmadan beklemiştim dediğim gibi ekstradan 2 saat daha bekledim ama neden 8 gün daha beklemem gerekiyor inanın bilmiyorum. Arkadaşın gönderdiği link ile 5.5 versiyonundan denemem sakınca yaratır mı süre için yoksa denemekten zarar gelmez mi?