Neler Yeni

Modding Xiaomi bootloader saçmalığı

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
geçmiş olsun hocam bootloader çok sıkıntı bir iş ben bir telefonun cahilliğimden yedim bozdum
Bootloader kilidi açarken nasıl bozuldu ki cihaz ne gibi bir deneysel çalışma yaptınız acaba :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 hafta bekleme süresi zarfında Xiaomi hesabınızın üyelik bilgilerinde güncelleme yapmamanız gerekiyor. Ayrıca hesabı telefondan silip tekrar eklemek de süreyi sıfırlar. Ek bir şey yapmadan beklemeniz gerek.
Ek hiçbir şey yapmadan beklemiştim dediğim gibi ekstradan 2 saat daha bekledim ama neden 8 gün daha beklemem gerekiyor inanın bilmiyorum. Arkadaşın gönderdiği link ile 5.5 versiyonundan denemem sakınca yaratır mı süre için yoksa denemekten zarar gelmez mi?

Bootloader kilidi açarken nasıl bozuldu ki cihaz ne gibi bir deneysel çalışma yaptınız acaba :D

Ek hiçbir şey yapmadan beklemiştim dediğim gibi ekstradan 2 saat daha bekledim ama neden 8 gün daha beklemem gerekiyor inanın bilmiyorum. Arkadaşın gönderdiği link ile 5.5 versiyonundan denemem sakınca yaratır mı süre için yoksa denemekten zarar gelmez mi?
Sorun yaratmaz bazen bug vs olabiliyor program'da

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
Selim
Arkadaşlar çıldırmak fıttırmak üzereyim geçen hafta bootloader kilidi açmaya çalıştım ve malum 1 hafta bekleme süresi verdi ben garanti olsun diye 1 hafta +2 saat bekleyerek kilit açmayı tekrar denedim bana 191 saat bekle diyo. Neden böyle saçma sapan bi bekleme zorunluluğu var birisi nolur yardım etsin
Mecbur bekleyeceksin ek olarak tekrar uzamasin diye temizlik uygulamasını kullanma sim slotu değiştirme güncelleme yapma.

DisastrousTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Nurullah Atlı
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Oyun. İkinci El, Matematik
Instagram
https://www.instagram.com/nurullah_atl
Steam
https://steamcommunity.com/id/disastroustr
Twitter
nurullah6152
Facebook
1000009873
Discord
Psyco6152#8468

kilidi açarken değil kapatmak isterken bozdum tuşa felan basmak gerekiyormuş kapatırken direk kapat diyince telefon kitlendi bir daha da açamadım

Top Bottom