Öneri Xiaomi Pad 8 pro kısa inceleme

Root61

80+
Katılım
12 Mayıs 2025
Mesajlar
150
Reaksiyon skoru
83
Xiaomi Pad 8 pro hakkında olumsuz düşüncelerim:

Xiaomi pad 8 pro eylül-ekim gibi Çin'de çıkış yaptı. Mart ayında küresel çıkışını yaptı. Çıkış yaptığı sürüm 3.0.2.0. Sonrasında 6-7 tane güncelleme almış. Güncelleme içerikleri belli değil.
Türkiye'ye 3.0.2.0 sürümüyle gelmiş ( Türkiye rom'u) 😡.

Tablette titreşim olayı da benim için önemliymiş ya🙂. Gerçi alışırım muhtemelen de sanal klavye ile yazı yazarken titreşimin olması yazı yazmayı başka seviye taşıyor.

Dikey oyunlar otomatik döndürme kapalıyken yatay pozisyonda açılıyor😡. Aslında bu durumu düzeltebileceğini düşündüğüm iki ayar var ama orada da hiçbir uygulama görünmüyor. ( https://forum.donanimarsivi.com/konu/dikey-uygulamalarin-yatay-acilmasi-xiaomi-pad.1212262/ ). Güncelleme ve titreşim olayını bilerek aldım da bu olay beni rahatsız etti. İade etmeye çalışacağım. Bakalım nasıl geri dönüş yapacaklar?

Olumlu olanları zaten biliyorsunuz🙂. Performansı harika. Tabletin açılış/kapanış hızı da güzel. Ips ekran olmasına rağmen parlaklığı epey yüksek. Kameralarını epey beğendim. Hani görüntülü görüşme yapmak için ideal. Parmak izi okuma hızı da doğruluğu da oldukça iyi.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,762
Mesajlar
10,817,180
Üyeler
190,442
Son üye
ilkaytürkmenn
Geri
Top