Frostera
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Merhaba dostlar, yaklaşık 6 yıldır kullandığım Xiaomi Redmi 8'in ekranı kasadan ayrılma derecesine geldi. Uzun zamandır düşündüğüm Apple'a geçme işini bu sene iyi çıkarttıkları baz model olan 17 ile yapmak istiyorum. Merak ettiğim şeyler var mesela bu telefon sıfır alınacağı için son IOS sürümü 26 ile gelecek yanılmıyorsam, bu sürüm hakkında çok şarj yiyor deniyordu bu sorun düzeltildi mi acaba ya da sıfır alınan telefonda zaten sorun olmaz mı? Diğer bir sorum ise benim elimde iyi bir adaptör yok, iPhone 17 için nasıl bir adaptör almam gerekiyor kaç W olması lazım? Apple'ın orijinal adaptörü yerine Spigen markasının adaptörleri çok daha uygun fiyatlı gözüküyor ama dezavantajları var mı? Bazıları hızlı şarj telefonun bataryasına zarar veriyor diyor bazıları daha iyi diyor benim de bu konuda çok teknik bir bilgim yok. Benim için hızlı şarj etmesinden çok pil sağlığını koruyacak adaptörler kullanmak daha önemli, bu konuda fikir verirseniz sevinirim. Son olarak da telefonu nereden almamı önerirsiniz? Ben görüp almak için yetkili bir teknoloji mağazasına gidip almayı düşünüyorum ama HB gibi online alışveriş sitelerinde kasım ayında yapılan indirimler bu telefona da yapılır mı, yapılırsa dişe dokunur bir değişim olur mu? Şimdiden yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum.
DİPNOT: Arkadaşlar lütfen bana yorumlarda o paraya şunu alabilirsin diye Android telefonlar önermeyin, Apple'a geçmek istiyorum.
DİPNOT: Arkadaşlar lütfen bana yorumlarda o paraya şunu alabilirsin diye Android telefonlar önermeyin, Apple'a geçmek istiyorum.