Çıkmıyor hocam bitti mi acaba ?Bakalim hem kardesime hem kendime alabildim ben. Gelirse konu sahinine teşekkürler. Klavye ve kalemi de internetten hallederiz artik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben bu linkteki ürünü aldım. Teknosa sayfasina girip xiaomi pad 7 diye aratinca çıktı.
Olabilir ben alirken son 2 stok yaziyodu.Çıkmıyor hocam bitti mi acaba ?
Hayırlı olsun hocam. Gelirse bu fiyata bedava ürün.Olabilir ben alirken son 2 stok yaziyodu.
Bu fiyata daha iyisi yok ki bence 2 yıldan fazla gider buBeş para etmez yazılıma sahip cihaz ama 8 bin verilebilir, 2 sene kullandıktan sonra çöpe atarsınız
Xiaomi yazılımı harbi üzüyor ama bu fiyata alınır ya.Beş para etmez yazılıma sahip cihaz ama 8 bin verilebilir, 2 sene kullandıktan sonra çöpe atarsınız
6 yıl güncelleme alacak diye biliyorumBeş para etmez yazılıma sahip cihaz ama 8 bin verilebilir, 2 sene kullandıktan sonra çöpe atarsınız
Hocam kardeşime ders çalışması için almıştım indirim döneminde klavye + kalemle 14999 fiyatına denk gelmişti çok gariptir ki çok temiz sorunsuz bir arayüzü var bu tablet nezlinde konuşuyorumXiaomi yazılımı harbi üzüyor ama bu fiyata alınır ya.
3 alacak en fazla. Custom rom ile biraz daha gider ama kalem kullanamazsınız6 yıl güncelleme alacak diye biliyorum