DOGANALPASLAN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
Blue olmasa gözüm kapalı yapıştıracağım bir cihaz.
Daha yeni aldım, bu fiyat bandında daha iyi bir klavye bulmak çok zor açıkcası. Üzerindeki switchler Cherry kalitesi ortada olan bir switch. Gönül rahatlığı ile alınabilir. Daha önce 1 yıl kullanılmış bu klavye hiçbir sorunu yok...Memnun musun sorun yaşadın mı?
Bende blackwidow elite satıyorum elimden çıkarabileceğimin garantisi olsa kesin alırdımDaha yeni aldım, bu fiyat bandında daha iyi bir klavye bulmak çok zor açıkcası. Üzerindeki switchler Cherry kalitesi ortada olan bir switch. Gönül rahatlığı ile alınabilir. Daha önce 1 yıl kullanılmış bu klavye hiçbir sorunu yok...
Ben olsam düşünmeden alırdım red bu fiyata düşmezRed Switch'e de indirim uygulamamaları kötü olmuş. Aradığım bütün özellikler bu klavyede birleşiyor, fakat Blue :/
Şimdilik ikinci seçeneğim malesef. Red Switch araştırmaya devam edeceğim. Red Switchin indirime girmemesi üzücü. Varsa önerileriniz bu arada hayır demem.Ben olsam düşünmeden alırdım red bu fiyata düşmez
Dün biri qp bilişimden modüler klavye aldı switch ve keycapleri siz seçebiliyorsunuz indirim bitmediyse ona bakabilirsinizŞimdilik ikinci seçeneğim malesef. Red Switch araştırmaya devam edeceğim. Red Switchin indirime girmemesi üzücü. Varsa önerileriniz bu arada hayır demem.
stok yok yazıyor hocam bakmadan soyleyeyım arkadaslaraDün biri qp bilişimden modüler klavye aldı switch ve keycapleri siz seçebiliyorsunuz indirim bitmediyse ona bakabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler.Dün biri qp bilişimden modüler klavye aldı switch ve keycapleri siz seçebiliyorsunuz indirim bitmediyse ona bakabilirsiniz
İndirim bitmemiş ama stok bitmişTeşekkürler.
stok yok yazıyor hocam bakmadan soyleyeyım arkadaslara
stok yok yazıyor hocam bakmadan soyleyeyım arkadaslara
Aynen stok görünmüyor. HP Omen Encoder nasıldır önerir misiniz??İndirim bitmemiş ama stok bitmiş