Yakın Arkadaşım yok !

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,288
Arkadaşlar neden yakın arkadaşım yok mahalle arkadaşlarım var sadece okadar lise arkadaşlarımla mahalle arkadaşları kadar muhabbet sarmıyor mahalle arkadaşlarımla nerdeyse haftada bir felan konuşuyoruz eski günleri yad ediyoruz arada sırada mahallede dolaşıyoruz ama bir zaman sonra sıkılıyorum nasıl arkadaş edinebilirim.

Arkadaşlar neden yakın arkadaşım yok mahalle arkadaşlarım var sadece okadar lise arkadaşlarımla mahalle arkadaşları kadar muhabbet sarmıyor mahalle arkadaşlarımla nerdeyse haftada bir felan konuşuyoruz eski günleri yad ediyoruz arada sırada mahallede dolaşıyoruz ama bir zaman sonra sıkılıyorum nasıl arkadaş edinebilirim.
Arkadaş edinmek zorunda degilsinki Aile yeter benimde yok ne arkadaş ne arayıp soran akışına bırak geceleri aç Müslüm baba dinle kendine gel

üniversiteye geçince hazırlığı mutlaka oku az çevre edinirsin

mahalle arkadaşlarıyla daha samimi olman normal.
çünkü çoğuyla küçüklükten beri arkadaşsındır tahminen.

Demek ki karşına hiç kafa dengi biri çıkmamış.
evet çıkmadı malesef tek yakın arkadaşlarım çocukluk arkadaşlarım
Post automatically merged:

Arkadaş edinmek zorunda degilsinki Aile yeter benimde yok ne arkadaş ne arayıp soran akışına bırak geceleri aç Müslüm baba dinle kendine gel
haklısın aslında en yakın arkadaşım ablam benim
Post automatically merged:

mahalle arkadaşlarıyla daha samimi olman normal.
çünkü çoğuyla küçüklükten beri arkadaşsındır tahminen.
evet anaokulundan beri arkadaşım

biz varız ya : ) biz bi yana arkadaşın dedigi gibi önünde kafan bi arkadaş gelmemiştir.Canını sıkma elbet gelir.

Evcil hayvan sahiplen. İnsandan yakın arkadaş olmaz.

Kendin ol yeter (:

Geri