Yanlış mı tıraş oluyorum?

Merhaba arkadaşlar, yıllardır permatik ile tıraş oluyorum ve tıraş olurken özellikle çenenin altındaki kısımlar kanıyor. Ben yanlış mı tıraş oluyorum acaba yoksa permatikle mi alakalı? O kadar gür sakallarım da yok aslında, yani ormana baltayla girme durumu fln da olmuyor ama sürekli kanıyor ve günler boyunca öyle gözüküyor. Sinek kaydı tıraşı seviyorum, diğer türlü rahatsız oluyorum. Sizce tıraş makinesine mi geçmem lazım? Aklımda Philips Oneblade var.
Valla ben a-101 in 4x 3 bıçaklı mentorunu kullanıyorum. Sinekkaydı alıyor ve bugüne kadar 0 kanama.
Post automatically merged:

Ek olarak herbiri en az 10 kesim dayanıyor
Post automatically merged:

Fiyat olarakta çok makul

Kesinlikle ama kesinlikle tıraş köpüğü kullan ayrıca sinek kaydı için jiletten ziyade ustura öneririm

Kesinlikle ama kesinlikle tıraş köpüğü kullan ayrıca sinek kaydı için jiletten ziyade ustura öneririm
Hocam ben zaten önünü kırdığım için ustura gibi oluyor.

Tıraş köpüğünü herkes önerdi ya, baya iyi demek ki.

şunuda soylıyeyım aklımdayken tras olurken sıcak su kullanın cıldınızı yumusatır mesela sıcak suyla yıkayın yuzunusu sonra kopuk sonra traş
Onu yapıyorum ya, diğer türlü sıkıntı.

Yanlış tıraş bıçağı kullanıyorsun da ondan, Bir astsubay olarak her gün tıraş olmam gerektiği için gillette fusion 5 modelini kullanıyorum tavsiye ederim

Bıçak seçimin yanlış bence makine alma kaliteli bir traş bıçağı çok daha kullanışlu wilkinson sword hydro 5 alırsam bir başlığı 1 seneye yakın kullanırsın (haftada 1 olacak şekilde) ama bulamayabilirsin türkiyede onun yerine de 3 veya 5 bıçaklı bir gillette yakın perdormans verecektir geleneksel traş da yapabilirisin o da iti bir alternatif maliyeti de çok az olur
Hocam o markayı ilk defa duydum.

Yanlış tıraş bıçağı kullanıyorsun da ondan, Bir astsubay olarak her gün tıraş olmam gerektiği için gillette fusion 5 modelini kullanıyorum tavsiye ederim
Teşekkürler hocam bakayım bi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,344
Üyeler
190,897
Son üye
tarikensatar
Geri