Yardım Yanlış ürün geldi ne yapmam lazım?

Zamazingo0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
425
N11 Üzerinden Cooler Master MasterLiquid 360 Core II adlı soğutucuyu 3374 TL'ye satın aldım, bugün elime ulaştı ancak ML360P adlı yanlış bir model geldi.AM5 soketiyle uyumsuz olduğu için iade ya da değişim talebinde bulunmak zorundayım.N11den değişim talebi nasıl oluşturacağım?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-12-05 185732.webp
    Ekran görüntüsü 2025-12-05 185732.webp
    12.3 KB · Hit: 72
Son düzenleme:
N11 Üzerinden Cooler Master MasterLiquid 360 Core II adlı soğutucuyu 3374 TL'ye satın aldım, bugün elime ulaştı ancak ML360P adlı yanlış bir model geldi.AM5 soketiyle uyumsuz olduğu için iade ya da değişim tN11 Üzerinden Cooler Master MasterLiquid 360 Core II adlı soğutucuyu 3374 TL'ye satın aldım, bugün elime ulaştı ancak ML360P adlı yanlış bir model geldi.AM5 soketiyle uyumsuz olduğu için iade ya da değişim talebinde bulunmak zorundayım.N11den değişim talebi nasıl oluşturacağım?
şair mesajda ne anlatmak istemiş n11le iletişime geç yarın

İade et.

N11 Üzerinden Cooler Master MasterLiquid 360 Core II adlı soğutucuyu 3374 TL'ye satın aldım, bugün elime ulaştı ancak ML360P adlı yanlış bir model geldi.AM5 soketiyle uyumsuz olduğu için iade ya da değişim talebinde bulunmak zorundayım.N11den değişim talebi nasıl oluşturacağım?
Satıcı ile görüştur yarın gün içinde değişim satıcı iyi biriyse oluyor

Az önce aradım müşteri hizmetlerini, şikayet talebi oluşturdum yanlış ürün geldi diye foto falan da çektim bakıcaz artık
N11 berbat bir yer ya geçen indirimde bir ürün aldık adresi yanlış seçmişiz sipariş oluştuğu dakika fark edip N11i aradık değiştirsinler diye ama değişmiyormuş iade de olmuyormuş ürün o adrese gidecekmiş o adrestekiler o kargoyu almayacakmış o zaman iade olurmuş tabi o sırada ortada indirim falan da kalmıyor.

Geri