kaç voltage vercemi biliyom yanlış yaptım zaten şuan çalışıyo inşalah bişey olmazÇok olmamıştır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aslında meraktan soruyorum. Hiç araştırmdiadınız mı? Kaç volt verileceğini Max bi bakaydınız keşke. Yanlış bilmiyorsam 1.4v den sonrası zarar veriyordu
yanlışıkla oldu 1.3 vercektim benim anakarta offset mode var ordan veiyon - yapcağama + yapmısım eski voltegeİnşallah yanlışlıkla vermişindir kim kendi iradesiyle 1.7 voltaj verir ki
Bir şey olduğunu sanmıyorum. Ancak pek fazla kurcalamanızı tavsiye etmiyorum. Standart kullanıcılar için işlemci için her hangi bir ayar yapmasına gerek yok.Bende ryzen 5 3600 var yanlısıkla işlemcime 1.7 voltage verdim sistem acılmadı bios da bi 10 saniye 1.7 voltage la durdu sonra biosu sıfırladım şuan pc çalısıyo bişey olmusmudur
performans ve ısı değerleri desek daha doğru olur. belki arkadaş ısındığı için UV yapmaya çalıştı. biliyorsunuz zaten 3600 ısınan bir işlemci.OC Profesyonellerin yapması gereken bir iş.
Performansı yetiyorsa gerek duyulmamalı.
yanlışıkla oldu 1.3 vercektim benim anakarta offset mode var ordan veiyon - yapcağama + yapmısım eski voltegeİnşallah yanlışlıkla vermişindir kim kendi iradesiyle 1.7 voltaj verir ki
evet uv yapmıştım çalışıyodu yanlış bişey yaptım 1.3 voltage dan 1.7 ye çıktıperformans ve ısı değerleri desek daha doğru olur. belki arkadaş ısındığı için UV yapmaya çalıştı. biliyorsunuz zaten 3600 ısınan bir işlemci.
Evet, soğutucu pek sağlıklı değilse uv şart oluyor 10 derece kadar düşürebiliyor ısıyı.performans ve ısı değerleri desek daha doğru olur. belki arkadaş ısındığı için UV yapmaya çalıştı. biliyorsunuz zaten 3600 ısınan bir işlemci.
R5 3600 garip bir işlemci bazılarında aşırı ısınıyor 100+Derecelere çıkıyor, bazılarında 70-75'i geçmiyor.Evet, soğutucu pek sağlıklı değilse uv şart oluyor 10 derece kadar düşürebiliyor ısıyı.
şuan sorunumu işlemcinin sıcak çalışması değil bozulur bozulmaz mı onu merak ediyom 10 saniye 1.7 voltage durduR5 3600 garip bir işlemci bazılarında aşırı ısınıyor 100+Derecelere çıkıyor, bazılarında 70-75'i geçmiyor.
olmaz.şuan sorunumu işlemcinin sıcak çalışması değil bozulur bozulmaz mı onu merak ediyom 10 saniye 1.7 voltage durdu