Neler Yeni

Yanxdex 360'dan klosör indirme

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ayhan Çoban
merhaba ben google'ye girdim yandex360'a giriş yaptıkdan sonra 2 tane klosör var video ve foto diye içlerinde video fotoğraflar var bu klosörleri nasıl masa üstüne alırım?

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
Mehmetcan İvrendi
Orda indir Diye bir seçenek olmalı yoksa 3 nokta falan olmalı oraya bastığında olmalı hatta en kötü Yanlış bilmiyorsam Dosanın üzerine basılı tutup masaüstüne sürüklerseniz yinede indirebilir masaüstüne

Eğer dosyayı indirebiliyorsanız ve masaüstüne gelmediğini söylüyorsanız indirme seçeneklerinden Masaüstü olarak seç

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ayhan Çoban
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orda indir Diye bir seçenek olmalı yoksa 3 nokta falan olmalı oraya bastığında olmalı hatta en kötü Yanlış bilmiyorsam Dosanın üzerine basılı tutup masaüstüne sürüklerseniz yinede indirebilir masaüstüne

Eğer dosyayı indirebiliyorsanız ve masaüstüne gelmediğini söylüyorsanız indirme seçeneklerinden Masaüstü olarak seç
basıyorum bak söyle atayım sana
Mesaj otomatik birleştirildi:

basıyorum bak söyle atayım sana

Ekler

• Screenshot_12.png
    Screenshot_12.png
    4.9 KB · Hit: 7
  • Screenshot_9.png
    Screenshot_9.png
    32.6 KB · Hit: 6
  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    1.4 KB · Hit: 4
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ayhan Çoban
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Klasöre girip deneyin bide hocam Galiba Değişmiş arayüzü Ben hiç böyle görmemistim neyse En kötü yapay zekaya sorun
olmadı yapay zeka nasıl soruluyor ki senin yapma şansın varmı bir iyilik olarak 2 gündür yapamiyorum bişi delircem

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
Mehmetcan İvrendi
olmadı yapay zeka nasıl soruluyor ki senin yapma şansın varmı bir iyilik olarak 2 gündür yapamiyorum bişi delircem
Yani buradan yapabilecgim bir şey yok Malesef bilmediğim durumlarda mantık çerçevesinde bakıp kurcalayıp çözüyorum genelde

İstersen Dosy indirme eklentileri vardı onları kullan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,635
Üyeler
164,353
Son üye
sadrazam ikram
Top Bottom