Neler Yeni

Yapı Kredi Müşteri Ol 300tl Kazan

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam şimdi diyelim ki ben ref ile kayıt oldum 50 TL geldi hesabıma. Daha sonra hesaba 200 TL para attım ve nays kartıma 250 TL para gönderdim diyelim. 7-8 gün sonra 250 TL puan geldiği zaman o parayı da naysa atıp kullanabilir miyim?
Hayır ve verdiği 50'yi direkt bakiye olarak kullanamıyorsun yine 250 atman lazım

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hocam şimdi diyelim ki ben ref ile kayıt oldum 50 TL geldi hesabıma. Daha sonra hesaba 200 TL para attım ve nays kartıma 250 TL para gönderdim diyelim. 7-8 gün sonra 250 TL puan geldiği zaman o parayı da naysa atıp kullanabilir miyim?
Hocam şu an yapamazsın. 250tl bonus kazanma şartı 250tl kredi karti ile harcama veya otomatik ödeme talimatı vermek ve 1 kere ödenmesi

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
yapıkredi 300 tl kazanabiliyo muyum hala ona göre yapıcam

lusiancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
CAN UYGUR
Ben bu işlemi tam olarak anlayamadım ama geçen bir arkadaşım cs oynarken bana yapı kredi hesabın var mı diye sordu var dedim. Sonrasında olmayanlara sordu ve işin içini bize söylemedi ama steam hesabında 3500 tl parası vardı ki bu paraları millete yapı kredi hesabı açtırarak yaptığını söyledi ama nasıl yaptığını bilerek anlatmadı sonra da o parayla avcı bıçağı aldık. ((Bahsettiğim arkadaş milletten sürekli cs:go kasaları isteyen ve oyuna 3 kuruş bile yatırmayan bir arkadaştır)).

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben bu işlemi tam olarak anlayamadım ama geçen bir arkadaşım cs oynarken bana yapı kredi hesabın var mı diye sordu var dedim. Sonrasında olmayanlara sordu ve işin içini bize söylemedi ama steam hesabında 3500 TL parası vardı ki bu paraları millete yapı kredi hesabı açtırarak yaptığını söyledi ama nasıl yaptığını bilerek anlatmadı sonra da o parayla avcı bıçağı aldık. ((Bahsettiğim arkadaş milletten sürekli cs:go kasaları isteyen ve oyuna 3 kuruş bile yatırmayan bir arkadaştır)).
Arkadaşın ileride büyük adam olacak

melidoas6

80+ Silver
Ben bu işlemi tam olarak anlayamadım ama geçen bir arkadaşım cs oynarken bana yapı kredi hesabın var mı diye sordu var dedim. Sonrasında olmayanlara sordu ve işin içini bize söylemedi ama steam hesabında 3500 TL parası vardı ki bu paraları millete yapı kredi hesabı açtırarak yaptığını söyledi ama nasıl yaptığını bilerek anlatmadı sonra da o parayla avcı bıçağı aldık. ((Bahsettiğim arkadaş milletten sürekli cs:go kasaları isteyen ve oyuna 3 kuruş bile yatırmayan bir arkadaştır)).
Davet koduyla müşteri oluyorsun iki tarafta kazanıyor herhangi bir sınır yok davet etmede

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
akbank ziraat enpara hesabım var yapıkredidende açsam bişey olur mu

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
250 tlyi nasıl kazancaz

lusiancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
CAN UYGUR
Davet koduyla müşteri oluyorsun iki tarafta kazanıyor herhangi bir sınır yok davet etmede
Onu anladım ancak bu arkadaş o parayı normal yollardan çekebiliyor olsa steam hesabına atmazdı bu duruma şaşkınım sadece farklı bir kampanya falan da olabilir. Bilemiyorum.

Top Bottom