Yarın 5Gye geçiliyor

mükemmel haber
1774911321604.webp

Sağlık açısından büyük rist taşıyormuş doğru mu? İsviçre halkı 5G'yi reddediyormuş.
Doğru ama bazı yerlerde abartıldığı gibi değil ve bunun tek sebebi 5G de değil. Resmi olarak “sağlığa etkisi yok” palavrasını her zamanki gibi atıyorlar ama insanların sağlık verileri aynı şeyi söylemiyor.

5G nin bu kadar tepki çekme nedeni aslında “engellenemez” olması. Evinde 5G çekiyorsa o sinyale her türlü maruz kalıyorsun telefonla 5G kullanman veya kullanmaman aşırı öneme sahip değil. Mesela kablosuz kulaklık kullanmak da benzer bir tepki çekebilir ama onu istersen kullanmayabilirsin.

Son düzenleme:
5g olsa ne yazar hala çekmeyen yerler var benim interneti fazla tüketecek telefon şarj ısınma bir sürü sorun

Resmi tarihe gelmeden geçildi zaten 1 haftadır sinyal alıyorum ben, ama kapsama alanı biraz dar ve hız çoğu noktada 100-200Mbps arasında çok nadir öyle 500-700 gören yerler.
Zaten resmi tarihtede aynı şekilde devam edecek yüksek ihtimalle daha bu ülkenin internet girmemiş yerleri var arkadaşlar alt yapımız rezalet vdsl kullanılan şehirler var yani çokta kendimizi kandırmamak lazım.

5G için 1gb veren firma var 5G hızını tam alan bir insan ki bu Türkiye şartlarında pek mümkün değil ama yarısını biel alan adam aynı gün bitecek internet vermişler

Türkiyedeki iletişim firmaları ya çok ahlaksız yada dünyadan haberleri yok çünkü 1gb verdikleri fiyata diğer ülkelerde sınırsız internet veriyorlar
4g yi alamaıyoruz doğru düzgün 5gye sırf laf olsun diye geçtiler

Olay hiçbirzaman 5g olmadı çünkü 4.5g nin bile Teorik hızlı çoğu şeye yeterli, olay herzaman baz istasyonlarının yetersizliği. 5g gelince aman aman değişiklik beklemeyin o yüzden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,044
Üyeler
190,683
Son üye
eminco
Geri