Neler Yeni

Yasuo mu? Zed mi? Illaoi mi?

Yasuo mu Zed mi?

• YASUO

Oylar: 27 36.5%
  • ZED

Oylar: 28 37.8%
  • Illaoi

Oylar: 19 25.7%

• Oy kullanan toplam üye
    74

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Yenilmez, kararma ve tutuşur ile anca kesiliyor.
yenilmez, goredrinker ve ignite'lı bir rivende kesebilir ki zedi. ki, riven'ın yapacağı play daha kolay. zed'in q'lerinden kaçması lazım ki riven ile aşırı kolay bir şey bu. early semi-burst avantajında var. çünkü sana r attığında stun atabiliyorsun doğru timing ile. orada bir aa-q çıkartabilirsin.

NotGonna

80+ Bronze
üçü de çok kötü yasuo takımına göer atılan bir pick illoyu sadece splitpush atmak için oynuyolar zaten exe'den sonra çar useless kalıyo zed earlysi çöp
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asıl 3 item zed ile rivenı fiorayı kesersin.
skill matchup kanka çok belliymiş gibi konuşman çok saçma riven skillmatchupdanbile çıkıyo biraz biliyosan zaten rivenle outplay edersin

üçü de çok kötü yasuo takımına göer atılan bir pick illoyu sadece splitpush atmak için oynuyolar zaten exe'den sonra çar useless kalıyo zed earlysi çöp

skill matchup kanka çok belliymiş gibi konuşman çok saçma riven skillmatchupdanbile çıkıyo biraz biliyosan zaten rivenle outplay edersin
Tamam kanka olayı sidik yarışına çevirdiniz sana da yazamayacağım aynı şeyleri. Dediğim şeyin çok dışında konuşuyorsunuz ama görüyorum burada benim ne demek istediğimi anlayan bir kaç tane arkadaş var, kolay gelsin.

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
İlloinin aşırı güçlü bir karakter olduğunu düşünüyorum

NotGonna

80+ Bronze
Tamam kanka olayı sidik yarışına çevirdiniz sana da yazamayacağım aynı şeyleri. Dediğim şeyin çok dışında konuşuyorsunuz ama görüyorum burada benim ne demek istediğimi anlayan bir kaç tane arkadaş var, kolay gelsin.
kanka tr dia stuck adamlarla ne yarışma yapıcam :D

kanka tr dia stuck adamlarla ne yarışma yapıcam :D
Valla en son westte diamond olduğumda diadan sonra direkt chall geliyordu dia1de oyunu komple bırakmıştım. İşe güce başladık bıraktık oyunu :D Bana dia stuck diyebilirsen sen bilirsin. :D Burada en azından sidik yarıştırmaya çalışmıyorum. Bu oyunda zedden daha güçlü çok fazla hero var fakat zed ile yapabileceklerin diğer herolar kadar sınırlı değil, ve bu yüzden güzel kardeşim aklı başında ne yapması gerektiğini bilen gerçekten iyi bir zed oyuncusunun kesemeyeceği karakter yoktur. Tekrar diyorum zed fanı değilim, tam tersi adc main birisiyim. Zedi sadece zevk için oynayan birisiyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Nicolas
Trde mastersan ve westte platsan şunu bilmen gerekir. Tw jungle oynuyorsun ve en kolay şekilde gang atarak beslenebilirsin. Ex aldığın zaman zedin işi biter belli bir dakika aralığında o da ilerleyen oyunda ex falanda kurtaramaz seni tek ultisiz tek komboya silinir gidersin map üzerinden. Yani sen burada kartopu etkisi yakalayıp kazandığın maçı anlatıyorsun şu an. Ben de sana diyorum her zed güçlü değildir. Zed oyundaki en silik karakterlerden bir tanesi fakat eğer yeterince iyi oynuyorsan zedi 1v1de şansın yok diyorum sadece bunu sen bilmiyorsan buradaki düşük liglerde gezen dostlarımız hiç bilemez. Bende çıkıp sana tr nasus birincisini top lanede kestiğimi anlatabilirim? yada yine trde sıralama yapmış dariusları? yada rivenları? yada irelialaları? ama ben bunları anlatmıyorum :D

Bak aynı anda mesaj gönderdik ve aynı şeyden bahsediyoruz fark ettiniz mi sizde? :D

Güzel kardeşim akla mantığa sığmayan cümlelerle gelme karşıma. Bak tekrardan ediyorum zed güçlü değil, her zed oynayan güçlü değil. Zedi yeterince iyi oynuyorsan buda ortalamanın üstünde, kesemeyeceği karakter yoktur diyorum. Lütfen aklını kullan biraz. Ampülcü falan hayırdır kimi neyle yargılıyorsun sen?
Yüksek liglerde pek öyle olmuyor. Oynadığı karaktere hakimse ve zedin de mekaniklerini az çok bilen kişi zede kolay kolay ölmez. Her ne kadar zedi iyi de bilse karşısındaki kişi, gölgeleri ile yapabileceği oyunlar sınırlı. Yüksek liglerde zede pek oynama fırsatı vermiyor kimse. Counter playi ve kesemeyeceği birçok karakter var. Her ne kadar iyi oynarsan oyna. Tabii ki karakter ile iyi oynarsan bir şeyler yaparsın da, plat elmas eloda zedle yaptığın oyunları master grandmasterda yapamıyorsun kolay kolay. 1 v 1 için de geçerli bu bahsettiğim olay. Oyun sadece karakterin basic skilleri ve mekanikleri değil, dodge atma, skilleri nereye atacağını tahmin etme, flashını ne zaman kullanır, shurikenleri ne zaman atar vs. vs. gibi bir çok şeyi tahmin ederek oynuyor yüksek elodaki insanlar.

Yüksek liglerde pek öyle olmuyor. Oynadığı karaktere hakimse ve zedin de mekaniklerini az çok bilen kişi zede kolay kolay ölmez. Her ne kadar zedi iyi de bilse karşısındaki kişi, gölgeleri ile yapabileceği oyunlar sınırlı. Yüksek liglerde zede pek oynama fırsatı vermiyor kimse. Counter playi ve kesemeyeceği birçok karakter var. Her ne kadar iyi oynarsan oyna. Tabii ki karakter ile iyi oynarsan bir şeyler yaparsın da, plat elmas eloda zedle yaptığın oyunları master grandmasterda yapamıyorsun kolay kolay. 1 v 1 için de geçerli bu bahsettiğim olay. Oyun sadece karakterin basic skilleri ve mekanikleri değil, dodge atma, skilleri nereye atacağını tahmin etme, flashını ne zaman kullanır, shurikenleri ne zaman atar vs. vs. gibi bir çok şeyi tahmin ederek oynuyor yüksek elodaki insanlar.
Düşük elodaki zedlerden bahsetmiyorum zaten, örnek vermek gerekirse düşük elodaki zedler ultiyi adamı kesmek için kullanırken yüksek eloda ultiyi skill dodgelamak yada arayı kapatmak için kullanırsın. Her neyse uzatmanın manası yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Nicolas
Düşük elodaki zedlerden bahsetmiyorum zaten, örnek vermek gerekirse düşük elodaki zedler ultiyi adamı kesmek için kullanırken yüksek eloda ultiyi skill dodgelamak yada arayı kapatmak için kullanırsın. Her neyse uzatmanın manası yok.
Ne alakası var abi. Açıkladığım şeyle ilgisi yok bunun. Bahsettiğin tüm sayısız oyunları tahmin edebilecek düzeyde diyorum ben yüksek ligleri insanlar. Ultiyi dodgelemek için veya ara kapatmak için atsın farketmez. Yapacağı şeyler yine de sınırlı. Sen yapacağı şeyler sınırsız ve kesemeyeceği çar yok diyorsun. Yanlış düşünce tarzın.

Top Bottom