iyi rakam yinede dostumİşlemcim dandik stok soğutucusu ile max 75 dereceyi görüyor. Ekran kartım ise 71-74 arası çalışıyor. Çoğunlukla 71 derecede ama.
ohh masallah reis. muhtesem rakamlarSapphire Pulse 5600XT var 55 civarı hocam.
Ryzen 5 3600'de Core Performance Boost ayarı kapalı max 61 görüyor.
Valla ben de şaşırdım başkanım .iyi rakam yinede dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:
ohh masallah reis. muhtesem rakamlar
yani baya iyi durum. her yük altinda stabil rakamlarbenim cpu oyunlarda öglen 85 gece 75 gpu ne zamn olursa olsun 70 i geçmedi
dostum hersey ortada ve gayet muhtesem sistemin var ve rakamlarda ayri bi güzel.Valla ben de şaşırdım başkanım .
selam arkadaslar.
yaz aylarina geldik.
ortamdan haric , PC sistemlerde etkisini aliyor bu sicak hava durumundan.
sizin Sistemin derecesi ne kadar bu yaz aylarinda ?
Aynen hocam. Bir de şu darboğaz sorunu halledebilecek bir işlemci alabilsem var ya...iyi rakam yinede dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:
ohh masallah reis. muhtesem rakamlar
Öyle bizim ekran kartı + işlemci aynı zatenSapphire Pulse 5600XT var 55 civarı hocam.
İşlemcim güçsüz olduğu için çok ısınmıyor oyunlarda 70 dereceyi geçmiyor oyun dediğimde pes 2015 .
Öyle bizim ekran kartı + işlemci aynı zatenSapphire Pulse 5600XT var 55 civarı hocam.
ohoho ozaman kimse seni tutuamaz. ver babam ver oyunlara .)))) füze gibi ucarsin.Aynen hocam. Bir de şu darboğaz sorunu halledebilecek bir işlemci alabilsem var ya...