Neler Yeni

Yaza kadar nasıl 90 kiloyu geçebilirim?

Bu boyda 80kg az 90 ideal ama sporsuz 90kg olursan göbekli yağlı olursun çirkin görünür spor yap 5 öğün beslenme ayarla kendine
Hafif spor yapacağım. Çok yeterli olmasa da az göbek olsa çok sıkıntı olmaz. Daha sonrasında sıkılaşır diye düşünüyorum.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Selim
Hafif spor yapacağım. Çok yeterli olmasa da az göbek olsa çok sıkıntı olmaz. Daha sonrasında sıkılaşır diye düşünüyorum.
Temel güç hareketlerini yapsan yeterli iki tanede mekik hareketi yap güzel vücudun olur instada ki gibi halatlarla uğraşma

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Selim
tamamdır. peki nasıl beslenmem lazım. önüme her geleni yemeyemi çalişim.
Yarışmacı değilsin yani her şeyi ye öyle 1gr tuz 2gr yağ cart curt bunlara bakma sadece temel dengeyi sağla yani hayvansal protein yanına sebze ara öğün de kuruyemiş ve meyve bu temel makrolari uygula yeterli

Legolasea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Deniz
180cm
203 kg biri olarak tavsiye vermiyim şimdi
benim gibi morbid obez bir şişko olmanı istemem :)

Yarışmacı değilsin yani her şeyi ye öyle 1gr tuz 2gr yağ cart curt bunlara bakma sadece temel dengeyi sağla yani hayvansal protein yanına sebze ara öğün de kuruyemiş ve meyve bu temel makrolari uygula yeterli
Mesela 1 tabak yiyorsam 2ye çıkarsam etkisini görürüm değil mi hocam? Yoksa illa kuruyemiş sebze vs almalı mıyım?

Top Bottom