Neler Yeni

Öneri Yazılım mühendisliği için bilgisayar önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ebru Ilgaz
Bütçe
25000
Selam, grafik tasarımcıyım ve Adobe uygulamalarını sık sık kullanıyorum. Bütçem 25k civarı. Hem yazılım için (ağırlıklı olarak yazılım için kullanacağım) hem de Adobe uygulamaları için bir bilgisayara ihtiyacım var. Linkteki bilgisayar nasıl sizce? Önerileriniz ve fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

https://www.amazon.com.tr/Mac-mini-Apple-8‑core-256GB/dp/B08NDHFQS8?th=1

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Selam, grafik tasarımcıyım ve Adobe uygulamalarını sık sık kullanıyorum. Bütçem 25k civarı. Hem yazılım için (ağırlıklı olarak yazılım için kullanacağım) hem de Adobe uygulamaları için bir bilgisayara ihtiyacım var. Linkteki bilgisayar nasıl sizce? Önerileriniz ve fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

Macbook almalısın

redtown

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
umut uçak

hocam 3d modelleme ve render işleriyle uğraşmıyorsanız 25 k biraz fazla olur 10 15 arası bakabilirsiniz

turgutt0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Turgut Uysal

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert
Aga herkes mac falan demiş de. Swift kullanmayacaksan hiç gereği yok bir notebook a 20k bayılmaya. Bence masaüstü almalısın. 5600x 3060ti bulursun o paraya. O da baya götürür seni

endzean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Emre Bedir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Pc önerisi
Bence laptop almalı masaüstü sabit kalır hareket veya taşıması gereken zaman iyi olmaz
masaüstü laptop fark etmez demişti bende masaüstü bildiğim kadarıyla topladım leptop dilerse leptop alır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aga herkes mac falan demiş de. Swift kullanmayacaksan hiç gereği yok bir notebook a 20k bayılmaya. Bence masaüstü almalısın. 5600x 3060ti bulursun o paraya. O da baya götürür seni
oyun amacı da yok 3060 ti gerek yok 5800x daha iyi olur onun için

turgutt0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Turgut Uysal
masaüstü laptop fark etmez demişti bende masaüstü bildiğim kadarıyla topladım leptop dilerse leptop alır
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyun amacı da yok 3060 ti gerek yok 5800x daha iyi olur onun için
Öyle demiş ama bana biraz işlevsiz geldi yani o meslekler için masaüstü kendi bilir tabii yine de aynı paraya daha fazla işlevsel olur masaüstü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,708
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom