Emirhandkee
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 45
- Reaksiyon skoru
- 20,609
University of Michigansoru başlıkta. (birkaç adet üniversite yazarsanız sevinirim)
University of Michigansoru başlıkta. (birkaç adet üniversite yazarsanız sevinirim)
Açıp hangi dersleri aldıklarına bakabilirsiniz. Genelde bir şey farketmiyor, 3-5 ders dışında.ediyor hocam bilgiayar müh. donanım ağırlıklı yazılım mühendisliği ise yazılım odaklı.
Aynı işi yapıyorlar. Çok bir şey farketmiyor TR şartlarındaHocam bilgisayar mühendisi ne iş yapıyor ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eczacılık olmazsa yazılım veya bilgisayar mühendisliği seçeceğim ama ne yaptıklarını detaylı bilmiyorum
yazılım mühendisliği kafamdan çıkmaya başladı tüm ülke yazılımcı olmak istiyor. o yüzden geleceği olup çok bilinmeyen meslekleri tercih edeceğim.Bir bilgisayar mühendisi olarak söyleyebilirim ki eğer yazılımla ilgileneceksen en az 4 yıl olan üniversitenin yıla oranla sana bir ek getirisi yok
yapay zeka mühendisliği veya tıp mühendisliği gibi..yazılım mühendisliği kafamdan çıkmaya başladı tüm ülke yazılımcı olmak istiyor. o yüzden geleceği olup çok bilinmeyen meslekleri tercih edeceğim.
Türkiye'deki üniversitelerde yazılım mühendisliği ve bilgisayar mühendisliği arasında neredeyse fark yok diyebilirim.bilgisayar istemiyorum sadece yazılım odaklı çalışmayı düşünüyorum.
istiyodum hocam ama önüne gelen yazılım mühendisliğine geçtiği için çok anlamı kalmayacak artık yazılım mühendisliğinin.Türkiye'deki üniversitelerde yazılım mühendisliği ve bilgisayar mühendisliği arasında neredeyse fark yok diyebilirim.
Bilgisayar mühendisliği istiyorsan bana göre en iyisi İstanbul Teknik Üniversitesidir.
Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği nasıldır (odtü) ?istiyodum hocam ama önüne gelen yazılım mühendisliğine geçtiği için çok anlamı kalmayacak artık yazılım mühendisliğinin.
Önemli olan kendinizi geliştirmenizdir. GitHub'da yayınladığınız kayda değer her proje, işe girmenize daha büyük olanaklar sağlayacaktır.istiyodum hocam ama önüne gelen yazılım mühendisliğine geçtiği için çok anlamı kalmayacak artık yazılım mühendisliğinin.
ben geleceği olduğunu düşünmüyroumistiyodum hocam ama önüne gelen yazılım mühendisliğine geçtiği için çok anlamı kalmayacak artık yazılım mühendisliğinin.
Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği nasıldır (odtü) ?
Dostum eczacılık ile yazılım mühendisliğinin alakası bile yok. Evde birkaç hafta yazılım öğren proje yap eğer olmazsa bölümü de seçme yılların boşa gider. Kaldı ki daha ne yaptıklarını bile bilmiyorsun.Eczacılık olmazsa yazılım veya bilgisayar mühendisliği seçeceğim ama ne yaptıklarını detaylı bilmiyorum
Yazılım mühendisliği okumak istiyorum ama birkaç üniversitede var. Yazılım mühendisliğinden öyle çok farkı var mı abine sorar mısın rica etsem?arkadaşlar benim abim bilgisayar mühendisliği okuyor ben ona ilk başta yazılım mühendisliği okumak istediğimi söyleyince bana bilgisayar mühendisliği oku dedi neden deyince bana daha kapsamlı anlatıyollar bilgisayar mühendisliğinde daha çok şey öğrenirsin dedi ve aynı zamanda bilgisayar mühendisleri gerçek anlamda kendi bilgisayarlarını kurabilecek kadar bilgiye sahip oluyolar toplamaktan bahsetmiyorum kurmaktan bahsediyorum
ben de öyle düşünüyorum. şu an aklımda acıbadem üniversitesinde tıp mühendisliği okumak var. twitterda üsküdar üniversitesinde tıp rektörü olan hocaya sordu babam, önü çok açık olan mesleklerden dedi.ben geleceği olduğunu düşünmüyroum
hocam arkadaş anlatmış zaten çok fark olmadığını.Yazılım mühendisliği okumak istiyorum ama birkaç üniversitede var. Yazılım mühendisliğinden öyle çok farkı var mı abine sorar mısın rica etsem?