Ben de muhtemelen bahsettiğin platformdan öğrendim. Oradaki bir kurstan önce C seviyemi ortalamaya getirip sonra ufak ufak C++ çalışmaya başladım Unreal Engine ile çalışmak istediğim için. Sana tavsiyem çok video izleyip makale okumaktansa bol bol pratik yapman. Temelleri öğrendikten sonra iyi kötü, verimli verimsiz sık sık kod yaz. Hesap makineleri, ajanda uygulamaları, belki ileride tasarlamak istediğin bir oyunun sadece menü kısmı gibi gibi. Bu pratikleri sık sık yap, Chat GPT'den de olabildiğince faydalan. Ben şahsen önce kendi kodumu yazıp sonra çalışmazsa veya geliştirmek istersem kodu GPT'ye gönderip hatalarım nerede, neleri geliştirebilirim söyler misin diyorum. Cevabına göre oraları kendim iyileştirmeye çalışıyorum, oradan da başaramazsam en son GPT'nin kendi çözümüne başvuruyorum. Son tavsiyem de kesinlikle İngilizceni epey ilerletmen gerektiği. Kod yazmak aslında ingilizce olarak makineye ne yapmasını istediğini anlatmaktan ibaret temelde o yüzden yardımı çok olur. Daha önemlisi sadece kodlama değil her alanda ingilizcede kaynaklar derya deniz iken Türkçe kaynaklar genellikle çok yüzeysel ve az sayıda. Başarılar.