Yd iphone 12 alınır mı?

Pirate

80+
Reaksiyon skoru
12
Yd sıfır iphone 12'nin fiyatı 10-11k arası 64 gb.Bu telefonu alıp 8 ay açık olduğu için kullanıp kalan 4 ayda da iletişim için eski telefonumu kullanmayı düşünüyorum. Imei kaydı yaptırmayı düşünüyorum bu seneden sonraki sene 8 ay kullandıktan sonra satıp başka telefona geçerim. Böyle bir şey yapmak mantıklı olur mu? Ötv indirimi geleceğini düşünmüyorum. Bu sene üni'ye geçeceğim bu sene,böyle bir şey sorun yaratır mi?

Anlamadım. Kullandıktan sonra başka telefona mı geçeceksiniz yoksa İMEİ kaydı mı yapacaksınız? Bir cümlede başka tele geçeceğim diyorsunuz, sonrasında İmei kaydı yaptırmayı düşünüyorum diyorsunuz.

Anlamadım. Kullandıktan sonra başka telefona mı geçeceksiniz yoksa İMEİ kaydı mı yapacaksınız? Bir cümlede başka tele geçeceğim diyorsunuz, sonrasında İmei kaydı yaptırmayı düşünüyorum diyorsunuz.
Yani 8 ay kullanabiliyoruz,4 ay kapali kaliyor ya kalan 4 ayda da şu an ki telefonumu kullanmayi düşünüyorum.
Post automatically merged:

Yani 8 ay kullanabiliyoruz,4 ay kapali kaliyor ya kalan 4 ayda da şu an ki telefonumu kullanmayi düşünüyorum.
2 yıl sonra da iphone 12'yi de satıp yeni telefona geçmeyi düşünüyorum

Olabilir de pasaporta zam gelmesin 1 sene sonra? Bu sefer maaliyeti daha yükseğe patlayabilir. Çünkü 1 sene sonraya planlıyorsunuz kayıt yapmayı.

Alınır. Bende YD 12 kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,424
Üyeler
190,911
Son üye
Osmanreyz
Geri