Snipez
80+
- Reaksiyon skoru
- 149
- Bütçe
- 55000
Selamlar, Temmuz ayı içerisinde, nasip olursa yaklaşık 6-7 yıldır kullandığım Xiaomi Redmi Note 8 Pro telefonumu artık değiştirmeyi düşünüyorum.
Aklımda birkaç model netleşmiş olsa da, sizden de tavsiye alarak kararımı kesinleştirmek istiyorum.
Telefon kullanım alışkanlıklarıma gelirsek:
Son zamanlarda Android'e karşı güvenlik konusunda ciddi tereddütlerim oluştu. Yeni Android sürümlerinde bu konuda bir gelişme olup olmadığını da açıkçası tam bilmiyorum.
Şu an aklımdaki modeller ise şunlar:
Bu üç modelden hangisini tercih etmeliyim?
Veya bu kullanım alışkanlıklarıma göre sizin önereceğiniz farklı bir model var mı?
Aklımda birkaç model netleşmiş olsa da, sizden de tavsiye alarak kararımı kesinleştirmek istiyorum.
Telefon kullanım alışkanlıklarıma gelirsek:
- Özellikle sahilde yürürken cebimden hızlıca çıkarıp deniz, günbatımı gibi manzaraları çekmeyi çok severim. Yani kamera performansı benim için oldukça önemli.
- Oyun tarafında EAFC ve PUBG Mobile dışında aktif oynadığım başka bir çevrim içi oyun yok. Diğerleri genelde internetsiz ortamlarda zaman geçirmek için kullandığım basit oyunlar.
- Günlük kullanım dışında, alacağım telefonu uzun yıllar kullanmak da istiyorum.
Son zamanlarda Android'e karşı güvenlik konusunda ciddi tereddütlerim oluştu. Yeni Android sürümlerinde bu konuda bir gelişme olup olmadığını da açıkçası tam bilmiyorum.
Şu an aklımdaki modeller ise şunlar:
- Apple iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi 15 Ultra
Bu üç modelden hangisini tercih etmeliyim?
Veya bu kullanım alışkanlıklarıma göre sizin önereceğiniz farklı bir model var mı?