Yeni başlayan birine anime önerisi

Arthur Morganx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
430
anime izlemeye yeni yeni başladım nier automata oyununu çok severim animesi olduğunu öğrendim izledim ve anime izlemeyi sevdim ondan sonra attack on titan izledim ve çok güzeldi şimdi one punch man izliyorum 1. sezon 6 bölüme geçtim var mı önerebileceğiniz güzel animeler

anime izlemeye yeni yeni başladım nier automata oyununu çok severim animesi olduğunu öğrendim izledim ve anime izlemeyi sevdim ondan sonra attack on titan izledim ve çok güzeldi şimdi one punch man izliyorum 1. sezon 6 bölüme geçtim var mı önerebileceğiniz güzel animeler
nasıl bir şey istiyorsun ilk onu de :peepo1:

kaptan tusubasa

cars

konosuba izle ilk izledigim animeler arasinda ama 2. sezondan 3. sezona geçerken film vardi sanirim ona dikkat et yoksa spoiler yersin

ilk 6 güzeldir
gerisi biraz benim zevkim ama öneririm.
1771441191611.webp

1771441223991.webp

Bune la sunu atarken utanmadinmi yarisi isekai zaten OAKDKAODMAMFOAFKA. Bu listeden izleme kral bune dışlanırsin bundan izlersen. Popüler ztn toplasan 20 anime var hepsini izle.
Birader yazıyı nerenizle okuyonuz ilk 6 sını öneririm gerisi benim zevkim diye belirttim özellikle :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İsekai izlemeyen adamda adam değildir belirteyim. Ben otomat isekaisini izlemiş bir insanım

Birader yazıyı nerenizle okuyonuz ilk 6 sını öneririm gerisi benim zevkim diye belirttim özellikle :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İsekai izlemeyen adamda adam değildir belirteyim. Ben otomat isekaisini izlemiş bir insanım
Hayır ilk 6 da güzel değil ki . Tokyo ghoul cop demon slayer göze zararlı sıfır hikaye full animasyon. He neymiş meğerse hepsi lisedeymis bilmemne. Sen izle isekai baskalarina onerme kral

aksiyon macera hayatta kalma komedi de olabilir
grand blue ve konosuba 2side çok iyi komedi konusunda izlemeni öneririm belli bir süre anime izleyince yavaştan uzun animelere geçmeni öneririm izlerim diyorsan direkt geç naruto one piece gibi klasiklere gerçekten muhteşemler
hayatta kalma olarak mirai nikkide baya iyidir

Geri