yeni pc de fps drop

burak3

80+
Reaksiyon skoru
0
işlemci ryzen5 2600
ekran kartı asus rx570 8gb oc edition
ram corsair vengeance 8.2 16gb ram
anakart prime b450m k
ssd sandisk ssd plus 480 gb (her şey buna yüklü)
psu modelini bilmiyorum fakat sertifikalı ve ucuz olmayan bi parçaydı
windows 10 u aldığımda yüklediler orjinal
yaptıklarım:
driver güncellemesi
bios update ve ram frekansı yükseltmesi
bu sistemi yeni satın aldım gta da pubg de araba sürerken koşarken ekran kartı kullanımı ani düşüş yaşıyor ve fps drop yiyorum bununla beraber mapte bazı kısımlar geç yükleniyor ekran kartında sorun olduğunu düşünüyorum garantiye vermeli miyim yardımcı olursanız sevinirim

bios ekranından ramlerinizin frekansını kontrol edin desteklediği seviyeye alıp deneyin
ramlerınız ilk takıldıgında biosdan ayarlamanız gerekir şuan 2400 de olabilir
biosdan desteklediği mhz e yükseltin deneyin

yaptım 3000 e aldım ayrıca şöyle bi sıkıntı da oluyor bazen kasa çalışırken monitör 3 4 kez kapandı oyu oynarken psuyla mı alakalı acaba

yaptım 3000 e aldım ayrıca şöyle bi sıkıntı da oluyor bazen kasa çalışırken monitör 3 4 kez kapandı oyu oynarken psuyla mı alakalı acaba
kardeş monitör bnımde gidıyordu kabloyu değiştirdim düzeldi psu ile alakası yok monitörün görüntü ekran kartından geliyor kabloyu kontrol et çıkar tak yine devam ederse monitörü ankartta ki çıkışa bağla dene ekran kartından olup olmadıgını anlarsın ozaman.

kardeş monitör bnımde gidıyordu kabloyu değiştirdim düzeldi psu ile alakası yok monitörün görüntü ekran kartından geliyor kabloyu kontrol et çıkar tak yine devam ederse monitörü ankartta ki çıkışa bağla dene ekran kartından olup olmadıgını anlarsın ozaman.

Farkli monitorde denedim yine ayni fps droplar düsuk yuksek ayar farketmiyo her oyunda oluyo az çok ama ozellikle açik dunya oyunlarinda artiyor

Pc yi yük testine sokunca testi geçiyor anlamiyorum sebebini yazilimsal olabilirmi formatla duzelecek bişeymi

işlemci ryzen5 2600
ekran kartı asus rx570 8gb oc edition
ram corsair vengeance 8.2 16gb ram
anakart prime b450m k
ssd sandisk ssd plus 480 gb (her şey buna yüklü)
psu modelini bilmiyorum fakat sertifikalı ve ucuz olmayan bi parçaydı
windows 10 u aldığımda yüklediler orjinal
yaptıklarım:
driver güncellemesi
bios update ve ram frekansı yükseltmesi
bu sistemi yeni satın aldım gta da pubg de araba sürerken koşarken ekran kartı kullanımı ani düşüş yaşıyor ve fps drop yiyorum bununla beraber mapte bazı kısımlar geç yükleniyor ekran kartında sorun olduğunu düşünüyorum garantiye vermeli miyim yardımcı olursanız sevinirim
FPS'i monitöre göre sabitleyip denermisin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,235
Üyeler
190,711
Son üye
xraresftw
Geri