Geçen LinusTechTips kanalında testinin sonucunu söylediler de geçememiş iki testten, korkuttu biraz ama testte %23 hata payı var diyor tabi çok yüksek bir oran o da.MPG serisi çok iyidir hocam sıkıntı yok.
hocam gündelik kullanım için sorun yaratacağını düşünmüyorumGeçen LinusTechTips kanalında testinin sonucunu söylediler de geçememiş iki testten, korkuttu biraz ama testte %23 hata payı var diyor tabi çok yüksek bir oran o da.
sadece 1 adet 8 pin girişi var onun harici A tier psu güzeldir.A1250gl nasıl
minimum C alınmalı hocam bende C kullanıyorum diğerleri problem çıkarmaya başlıyor.C segment bir psu alınır mı? (MSI MAG 650w)
XPG pylon 650w var C+ olması lazım C tierden yüksek ona bakabilirsin.C segment bir psu alınır mı? (MSI MAG 650w)
C bir sorun çıkarmadan kullanılır diyorsunuz yanisadece 1 adet 8 pin girişi var onun harici A tier psu güzeldir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
minimum C alınmalı hocam bende C kullanıyorum diğerleri problem çıkarmaya başlıyor.
XPG pylon 650w var C+ olması lazım C tierden yüksek ona bakabilirsin.
Hocam eminmisiniz aldım ama daha kutusunu felan açmadım tek 8 pin varsa iade ederim direktsadece 1 adet 8 pin girişi var onun harici A tier psu güzeldir.
minimum C alınmalı hocam bende C kullanıyorum diğerleri problem çıkarmaya başlıyor.
XPG pylon 650w var C+ olması lazım C tierden yüksek ona bakabilirsin.
hocam bakın inceleyin sorun çıkarmaz ise kullanın eğer 1 adet 8 pin yetmez ise iade edin.Hocam eminmisiniz aldım ama daha kutusunu felan açmadım tek 8 pin varsa iade ederim direkt
aynen öyle C tierin aşşağıdakiler alınmaz C tier yine iyidir ortalama sistemler için (7800xt/7700xt, 4070süper/4070 ti)C bir sorun çıkarmadan kullanılır diyorsunuz yani
Benim psu 364. İyi mihttps://docs.google.com/spreadsheet...RB6Xt6JWkc/edit?gid=1973454078#gid=1973454078
SPL adlı bir arkadaş 2025 PSU tier listi yapmış psu alacaklar veya kendi psu sunun nasıl bir psu olduğunu bilmek isteyen arkadaşlara bakabilir.
Seasonic şaşırtmıyorhttps://docs.google.com/spreadsheet...RB6Xt6JWkc/edit?gid=1973454078#gid=1973454078
SPL adlı bir arkadaş 2025 PSU tier listi yapmış psu alacaklar veya kendi psu sunun nasıl bir psu olduğunu bilmek isteyen arkadaşlara bakabilir.