Ben "şaşmam" demişim (YORUM) oluyor ya bu hani.Bilgim yok maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kardeşim şaka mısınız siz? G.o ne adam heves etmiş almış ne kadar anlıyorsun da g o yazıyorsun
Aynen aynı fiyata 8 gb vramli nvidia alsın senin beyine asıl g.oEkran kartında NVIDA'dan şaşmam.
G.O
ağlamaya devam et o zamanAynen aynı fiyata 8 gb vramli nvidia alsın senin beyine asıl g.o
ağlamaya devam et o zaman![]()
Böyle nasıl kasa psu ekran karti sigarmi uyumlu mu? anlamadimHo
Bana psu güven vermedi
Böyle nasıl kasa psu ekran karti sigarmi uyumlu mu? anlamadimHo
Bana psu güven vermedi
hayırlı olsun...Güzel oldumu sizce sipariş verdim lütfen moral bozmayın.
Hayırlı olsunGüzel oldumu sizce sipariş verdim lütfen moral bozmayın.
hayırlı olsun güle güle kullan.Bi sorun olursa yaz yardımcı olurum pc gelince.Güzel oldumu sizce sipariş verdim lütfen moral bozmayın.
Kendim topladımLink varmı hocam sistemin
tm kardeism hayırlı wattmanlar diliyoruz nvidiacılar olarakAynen aynı fiyata 8 gb vramli nvidia alsın senin beyine asıl g.o
watmanınız bol olsun ne diyim aodkjasdklas.dsad asdlastm kardeism hayırlı wattmanlar diliyoruz nvidiacılar olarak
usta sen en iyisini hak ediyorsun, iyi de yapmışsın amdci arkadaslar saf güç konusunda doğru söytlüyor, şu anki sistemin gayet güzel, ultrada açamayacağı oyun yok. iyi oyunlar diliyorum <3 edit: en büyük temennim ekran kartında sorun yaşamaman olucaktır, ki amdci arkadaşlar üst serilerde bu durumun görülmediğini ısrarla yineliyorlar, bizi habersiz bırakma1 haftadir sistem bakiyorum ekran kartinida arastirdim herkes her zaman birsey buluyor ben 1050 ti kullanicisiyim asgari ucretle calisiyorum yani cokta kasmayin oynadigim max oyun cs go volo lol fln yani