Neler Yeni

Yeni Sisteme Tavsiye Alıyorum.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
5k'ya bu sistem asla alınmaz. Birazdan size bir link atacağım.
şimdi ben pcyi aldım. çalıştırdım denedim. gayet güzel çalışıyor. lolde test yaptım güzel bir fps yakaladım. zaten fazla oyun oynamıyorum. işim grafik tasarım. yakında yeni bir monitör de alıcam. sadece bilgisayar almadım. odamı da yeniledim. o yüzden pc bütçemi düşürdüm.

mustafak0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Mustafa
Selamlar dostlar. yeni topladığım sisteme tavsiye alıyorum. eğer bir yanlışım olmuşsa açık açık söyleyin. Eklemem gerekenlerden tutun geliştirmem gerekenlere kadar heppsini. Sistemi Şuraya Bırakıyorum.
--------------------------------
ASUS B450M DRAGON 4400MHz (OC) DDR4 Soket AM4 HDMI DVI DP M.2 Destekli mATX Anakart
--------
AMD RYZEN 5 3500X MPK 3.6GHz 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci
--------
ASUS ROG STRIX RADEON RX570 OC 8GB GDDR5 256bit Ekran Kartı
--------
GSKILL 8GB Ripjaws V SİYAH 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit RAM
--------
Corsair Spec Delta RGB Mid Tower Kasa + 650W PSU
--------
GIGABYTE 240GB SSD Disk 500/420

Bu sistem nasıl ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir De Philips 4ms 75hzlik hdmi vga dp destekleyen monitör var
Pek bir bilgim yok ama işlemci yüksek ekran kartı düşük kalmış ve rami 2x8 yapmakta fayda var

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
8gb ram ekleyebilirsin bi harddisk alabilirsin veya ssd çünkü 240 gb oyun için yetmeyebilir
normalde ssd adata su630 480lik. onu geldiği gün iade ettim. 20-30gün beklerim diye bunu aldım. ötekinin iadesi gelince kingston a2000 500gblık m2 ssdyi alıcam.

Bromer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Ömer Bilici
şimdi ben pcyi aldım. çalıştırdım denedim. gayet güzel çalışıyor. lolde test yaptım güzel bir fps yakaladım. zaten fazla oyun oynamıyorum. işim grafik tasarım. yakında yeni bir monitör de alıcam. sadece bilgisayar almadım. odamı da yeniledim. o yüzden PC bütçemi düşürdüm.
Dostum almasaydın biraz daha bekleseydin, aynı fiyata çok daha güçlü bir pc attım az önce.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Dostum almasaydın biraz daha bekleseydin, aynı fiyata çok daha güçlü bir PC attım az önce.
iş zaten beklemede. okul için de lazım bişeydi. geçen sene 3kya aldığım asus laptop pek işime yaramadığı için almak zorunda kaldım. birçok instagram sayfasına çalışıyorum hem de lise 2ye geçiş var. normalde kasımda alacaktım.

Pek bir bilgim yok ama işlemci yüksek ekran kartı düşük kalmış ve rami 2x8 yapmakta fayda var
aynı ramden 1 tane daha alıcam. bu rami beğendim. gayet güzel. ekran kartı konusunda diyecek bi şey yok. malum.

Dostum almasaydın biraz daha bekleseydin, aynı fiyata çok daha güçlü bir PC attım az önce.
peki ben bu pcye ne eklemeler yapabilirim. zaten +1 ram alacağım o kesin. ancak ekstra ne yapabilirim ?

Bromer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Ömer Bilici
iş zaten beklemede. okul için de lazım bişeydi. geçen sene 3kya aldığım asus laptop pek işime yaramadığı için almak zorunda kaldım. birçok instagram sayfasına çalışıyorum hem de lise 2ye geçiş var. normalde kasımda alacaktım.

aynı ramden 1 tane daha alıcam. bu rami beğendim. gayet güzel. ekran kartı konusunda diyecek bi şey yok. malum.

peki ben bu pcye ne eklemeler yapabilirim. zaten +1 ram alacağım o kesin. ancak ekstra ne yapabilirim ?
Ekran kartını yükseltebilirsin ileride.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

Bromer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Ömer Bilici

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

Bromer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Ömer Bilici
Corsair Spec Delta RGB Kendinden rgbli önde 3 fanı. arkada 140lık egzoz fanı bulunuyor. tepesinde de 2 adet fan desteği var.
Sıvı soğutmaya ihtiyacın olacağını düşünmüyorum. İleride soğutma için Snowman t6 ultra alabilirsin ve kasanın üstü için iki adet 120mm fan alabilirsin.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,738
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Zaten fazla oyun oynamıyorum demişsin. Buna bakarsak RX 570 yeter bence. Ama Asus ROG olması biraz kötü olmuş. Evet Asus ROG iyi ama driver sorunu hala driver sorunudur. Birde Asus ROG serileri de 500tl falan daha pahalıdır. Ama size denk gelir mi bilmem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,730
Üyeler
161,894
Son üye
jackass
Top Bottom